Știri, Muntenia-Sud, România|marți, martie 2, 2021
Sunteți Aici Home » SOCIAL » Șoferi drogați și băuți, prinși de polițiști în trafic

Șoferi drogați și băuți, prinși de polițiști în trafic 

Fie ca aveau părul alb la tâmple, fie că erau tineri, mai mulți dâmbovițeni au  crezut că nu este o problemă să șofeze după ce au băut mai multe pahare de Crăciun sau după ce s-au drogat cu marijuana.
1. Poliţiştii rutieri din cadrul Secţiei 13 Poliţie Rurală Titu l-au depistat pe numitul L.C., de 63 de ani, din comuna Conţeşti, în timp ce conducea pe D.J 701 un autoturism, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.
Poliţiştii au procedat la testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest,  rezultatul indicând o valoare de 1,30 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Bărbatul este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. (OUG 195/2002, republicată).
2. Poliţiştii rutieri din cadrul Biroului Rutier l-au depistat pe numitul P.O., de 25 de ani, din municipiul Târgovişte, în timp ce conducea pe Aleea Mânăstirii un autoturism,  fiind sub influenţa unor substanţe stupefiante.
Poliţiştii au procedat la conducerea șoferului la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte în vederea testării THC , rezultatul fiind pozitiv, stabilindu-se că acesta a consumat marijuana.
Bărbatul este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa unor substanţe sau produse stupefiante. (OUG 195/2002, republicată).
3. Poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti l-au depistat pe numitul P.G., de 41 de ani, din comuna Petreşti, în timp ce conducea pe raza localităţii un autoturism, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.
Poliţiştii au procedat la testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest,  rezultatul indicând o valoare de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Bărbatul este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. (OUG 195/2002, republicată).
4. Totodată, pe raza oraşului Găeşti a fost depistat în trafic de poliţişti numitul M.V., de 26 de ani, din municipiul Bucureşti, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.
Poliţiştii au procedat la testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest,  rezultatul indicând o valoare de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Bărbatul este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. (OUG 195/2002, republicată).
5. Lucrători din cadrul Secţiei nr. 8 Poliţie Rurală Valea Mare au depistat în trafic  pe numitul S.M., de 33 de ani, din comuna Crângurile, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
Faţă de numitul S.M.,  poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere fără permis. (OUG 195/2002, republicată).
Sursa: IPJ Dâmbovița

Adaugă un Comentariu

*