Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 3, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » 14-18 AUGUST: Primăria Titu execută tratamente avio contra insectelor de disconfort!

14-18 AUGUST: Primăria Titu execută tratamente avio contra insectelor de disconfort! 

Foto: Gazeta de Titu

În perioada 14 – 18 august 2017, în oraşul Titu, din judeţul Dâmboviţa, se va executa al treilea tratament aviochimic pentru combaterea insectelor de disconfort: ţânţari, muşte, omizi, gândaci. Se va acţiona într-o singură zi, în cursul dimineţii, între orele 05:30-10:30, în funcţie de condiţiile meteo. Se vor folosi substanţe produse de Divizia Bayer şi avizate de Ministerul Sănătăţii Publice. Atenţie! Produsele nu sunt dăunătoare oamenilor şi nici mediului înconjurător, însă sunt toxice pentru albine şi organismele acvatice!

În această vară, administraţia publică locală de la Titu a mai efectuat tratamente aviochimice în lunile iunie şi iulie, fiind singura din judeţ care a luat o astfel de decizie care să contribuie la reducerea disconfortului populaţiei. În paralel, la nivelul oraşului, s-au realizat şi dezinsecţii terestre în toate scările de bloc, de la parter până la etajul patru, în parcuri şi în zona celorlalte spaţii verzi.

Adaugă un Comentariu

*