Știri, Muntenia-Sud, România|joi, octombrie 18, 2018
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » 17 SEPTEMBRIE: Şeful de la Transporturi inspectează DN 71, Târgovişte-Sinaia

17 SEPTEMBRIE: Şeful de la Transporturi inspectează DN 71, Târgovişte-Sinaia 

Sursa foto: România TV

Iulian Matache va efectua joi, 17 septembrie, o vizită de lucru în judeţul Dâmboviţa. Cu această ocazie, ministrul Transporturilor va inspecta DN 71, Târgovişte-Sinaia, drum care a ajuns într-o stare deplorabilă. Potrivit informaţiilor noastre, vizita va începe în jurul orei 10:00 – 10:30, de la Cota 1000. Iulian Matachea se va opri apoi în comuna Pietroşiţa, în oraşul Pucioasa şi în municipiul Târgovişte, după care va merge la Viişoara, la podul peste râul Dâmboviţa, pe care se circulă de câteva luni cu restricţii, fiind grav avariat.

CITEŞTE ŞI: Seria a doua de proteste la Pucioasa! Oamenii s-au săturat să meargă din groapă-n groapă pe un drum naţional

Având în vedere că locuitorii din Pucioasa au dovedit, nu o dată, că se mobilizează la urgenţă pentru a-şi solicita drepturile, nu ar fi exclus ca ministrul să fie întâmpinat mâine în oraşul de sub Dealul Patranei de zeci de oameni. În luna februarie, cetăţenii au blocat DN 71, mai multe zile de sâmbătă, traversând neîncetat drumul, în semn de protest faţă de starea jalnică a şoselei naţionale. Li s-a promis atunci că, în aprilie-mai, se va turna un prim strat de asfalt astfel încât să se circule cât de cât normal, însă problemele sunt departe de a fi rezolvate chiar şi acum, în septembrie.

Foto: Adevărul

Foto: Adevărul

Răspuns la 17 SEPTEMBRIE: Şeful de la Transporturi inspectează DN 71, Târgovişte-Sinaia

  1. DINUT

    SA SE OPREASCA SI LA MOROIENI SAU PE ACOLO MERGE CU ELICOPTERUL ETC , ETC , SI APOI SA VADA CA NU MAI MERGE TRENUL DE LA TARGOVISTE LA PIETROSITA ,,, SI SA PUNA CAPAT NELEGIUIRILOR FACUTE DE POLITICIENI CORUPTI , APOI SA PUBLICE PUNCTUAL ,, MASURI , TERMENE , PEDEPSE IMPOTRIVA VINOVATILOR SI CINE SE OCUPA DIN MINISTER DE URMARIREA LUCRARILOR PANA LA TERMINARE ,,,, NU O VIZITA DE PLIMBARE !!!

     

Adaugă un Comentariu

*