Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, noiembrie 28, 2020
Sunteți Aici Home » DEZVĂLUIRI » 23 DE MILIOANE DE LEI PENTRU CUMNATUL LUI VICTOR PONTA! Banii îi plătește Compania de Apă Târgoviște-Dâmbovița

23 DE MILIOANE DE LEI PENTRU CUMNATUL LUI VICTOR PONTA! Banii îi plătește Compania de Apă Târgoviște-Dâmbovița 

bani

Conform ziariștilor de la România Liberă, un membru al familiei Ponta, respectiv cumnatul actualului premier, a obținut în timpul Guvernării PDL peste 20 de contracte cu statul. Între acestea, unul a fost semnat cu Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița.

Pe 20.04.2012, Iulian Herţanu a încheiat un contract în valoare de 23.096.146 RON din fonduri europene pentru reabilitarea şi extinderea reţelelor de apă şi canalizare Târgovişte, câştigat în consorţiu cu SC PROMS CONCEPT GROUP SRL & SC COMPLIS SA.

„Nu văd nici o legătură cu Ponta. Nu-mi spune nimic numele Herţanu. La Grossmann reprezentantul firmei e un domn Ilie Drăgan”, le-a declarat ziariștilor de la România Liberă fostul director al Companiei de Apă, Radu Vasilescu. Acesta a explicat şi filiera guvernamentală de unde intră banii în firma cumnatului lui Ponta: „Vin de la Ministerul Mediului prin POS Mediu”.

CITEȘTE MAI MULTE AICI

4 Răspunsuri la 23 DE MILIOANE DE LEI PENTRU CUMNATUL LUI VICTOR PONTA! Banii îi plătește Compania de Apă Târgoviște-Dâmbovița

 1. SERVICIUL INFORMATII EXTERNE

  asta oricum a facut politica pdl=ULUI DIN 2008 INCOACE

   
 2. SERVICIUL INFORMATII EXTERNE

  ESTE aripa PDL din psd , usl cum se mai numesc. praful si pulberea , RASUL LUMII , PARASI MIGRATOARE DE LA UN CAPAT LA CELALAT. ADIO SI N-AM CUVINTE.

   
 3. PARFUM DE FEMEIE- FMI

  NEENA PONTA TE-AM MAI INTREBAT O DATA DE CE ERA IMBRACATA TANTI PONTA IN PORTOCALIU CAND TE-A INVESTIT NIMENI LA COTROCENI . CINE ESTE ACEL PERSONAJ DE LA COTROCENI SAU A-TI FOST IN NECUNOSTINTA DE CAUZA. PRAF.

   
 4. targoviste

  Acum inteleg de ce platim cea mai scumpa apa din Romania !

   

Adaugă un Comentariu

*