Știri, Muntenia-Sud, România|marți, decembrie 1, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Sabin Ciurea, ofertat de Urban Titu

FOTBAL: Sabin Ciurea, ofertat de Urban Titu 

Sabin Ciurea, al doilea din stânga

Sabin Ciurea ar putea ajunge din nou la timona lui Urban Titu. Oficialii divizionarei C dâmboviţene încearcă în aceste zile să-l convingă pe tehnicianul oltean să revină pe „Orăşenesc” în postura de antrenor principal. Fostul portar al lui FC Argeş pare dispus să revină pe banca tehnică a Urbanului numai în cazul în care se redresează situaţia financiară a clubului. În schimb, dacă aceasta nu se va îmbunătăţi, există şanse reduse ca Sabin Ciurea să-l înlocuiască pe Gheorghe Becheanu, actualul antrenor al grupării din sudul judeţului.

„Nu ştiu ce să spun acum despre treaba aceasta. Aş vrea să-i ajut, dar dacă nu se va ajunge la nici o îmbunătăţire financiară nu pot fi antrenorul echipei. O să trimit la Titu anumiţi jucători în probe. De asemenea, fac zilnic antrenamente cu mai mulţi portari la Piteşti. Am purtat mai multe discuţii cu oficialii de la Urban, iar o decizie în acest sens voi lua zilele următoare”, ne-a declarat Ciurea, tehnician care a mai pregătit echipa din Titu în returul sezonului 2014-2015.

La începutul acestei săptămâni, Urban Titu a fost înscrisă în noul campionat al Ligii a 3-a, iar luni (ora 10:00), va avea loc reunirea echipei, unde sunt aşteptaţi să sosească la stadion aproximativ 25 de jucători.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*