Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, aprilie 19, 2024
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: La Deranjamente Electrica răspunde doar robotul!

DÂMBOVIŢA: La Deranjamente Electrica răspunde doar robotul! 

Un pic de zăpadă, câteva rafale de vânt şi, gata, au apărut şi deranjamentele în reţeaua de distribuţie a energiei electrice. Mai mulţi cetăţeni din microraionul V din municipiul Târgovişte ne-au sesizat faptul că astăzi, în jurul orei 15:30, a căzut reţeaua electrică.

Oamenii nu s-au plâns din cauza acestui incident, condsiderând că astfel de evenimente sunt inerente. În schimb, locatarii nu au acceptat faptul că, pe o perioadă de 10-15 minute, curentul a pornit şi s-a întrerupt de cinci-şase ori, punând în pericol aparatele electrice aflate sub tensiune. frigidere, combine, televizoare, centrale termice.

Pentru a vedea şi noi despre ce este vorba, am sunat pe numărul de deranjamente al Societăţii de Distribuţie Muntenia Nord – 0245.205.929. Am fost întâmpinaţi de o voce suavă cu tradiţionalul „bine aţi venit”, îndrumaţi să apăsăm tasta 1, pentru a sesiza deranjamentul şi apoi nimic. Nu ne-a mai răspuns nimeni! Am repetat exerciţiul de câteva ori. Degeaba. La capătul celălalt al telefonului, doar un zbârnâit lung…

View My Stats