Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, ianuarie 16, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » A FOST PRINS UCIGAȘUL FEMEII MĂCELĂRITE ȘI ARUNCATĂ PE ARGEȘ! Este un violator recent eliberat din pușcărie

A FOST PRINS UCIGAȘUL FEMEII MĂCELĂRITE ȘI ARUNCATĂ PE ARGEȘ! Este un violator recent eliberat din pușcărie 

criminal topoloveni

Polițiștii argeșeni au reușit noaptea trecută să îl găsească pe principalul suspect în cazul femeii măcelărite și aruncate în râul Argeș.

Individul are 36 de ani și este din Topoloveni. Este cunoscut cu antecedente penale.

În luna aprilie fusesese eliberat condiționat din închisoare, unde stătuse patru ani pentru comiterea infracțiunii de viol.

Suspectul se numește Florin Mârzăraru. Din primele date reiese că odiosul criminal a luat-o cu mașina pe Iuliana Nedlea, a dus-o la el acasă, a omorât-o, apoi, pentru a scăpa de cadavru, a tranșat cu un cutter trupul bietei femei.

A urcat părțile dislocate în mașină apoi le-a aruncat în Argeș, de pe podul de la Căteasca.

Se pare că asasinul a fost dat de gol de o cameră video care a surprins momentul în care Iuliana s-a urcat în autoturismul pe care îl conducea sadicul din Topoloveni.

Criminalul este audiat la sediul Poliției din Topoloveni. Cazul se pare că a fost preluat de către Parchetul General, fiind implicat și renumitul procurorul Marius Iacob.

Foto: mditv.ro

Răspuns la A FOST PRINS UCIGAȘUL FEMEII MĂCELĂRITE ȘI ARUNCATĂ PE ARGEȘ! Este un violator recent eliberat din pușcărie

  1. hidroizolatii

    Nici macar replica nu mai poti avea in astfel de cazuri de-a dreptul socante, cum astfel de specimene sunt in libertate si sunt capabili de astfel de crime cu sange rece, nu poti avea mila fata de astfel de persoane, din punctul meu de vedere inchisoarea pe viata este o pedeapsa prea usoara!

     

Adaugă un Comentariu

*