Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, martie 5, 2021
Sunteți Aici Home » ÎNVĂŢĂMÂNT » A IMPRESIONAT PRIN ORIGINALITATE! Alexandra Mihaela Oprescu a câştigat un premiu prestigios la olimpiada naţională de limba română

A IMPRESIONAT PRIN ORIGINALITATE! Alexandra Mihaela Oprescu a câştigat un premiu prestigios la olimpiada naţională de limba română 

sandra oprescu

Sandra, cum îi spun prietenii, este elevă în clasa a XII-a la Colegiul Naţional Ienăchiţă Văcărescu din Târgovişte. Anul acesta a reuşit să-i impresioneze prin originalitate pe profesorii care au jurizat la olimpiada naţională de limba română, care i-au acordat pentru talentul său un premiu special.

Adolescenta îşi dedică timpul liber, de foarte mulţi ani, voluntariatului. Se implică cu dăruire fiindcă vrea să aducă mulţumire şi fericire celor din jur.

Alexandra Mihaela Oprescu şi-a croit drum în viaţă prin forţe proprii, luând exemplu de la mama sa, colega noastră în ale scrisului, Elena Oprescu. Probabil tot de la ea a moştenit şi talentul de a-şi aşterne ideile cu măiestrie pe o coală de hârtie.

Modestă, tânăra ne-a mărturisit că lectura este cheia succesului ei, dar şi pregătirea intensă pe care a început-o de când era în şcoala generală. Îşi doreşte să lucreze în învăţământ, domeniu în care, suntem convinşi, va surprinde, ca şi la olimpiada naţională de limba română, prin originalitate.

Adaugă un Comentariu

*