Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, ianuarie 17, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » A PIERIT ÎN CRATERUL DIN ASFALT! Un biciclist din Doiceşti a văzut moartea cu ochii la Pucioasa

A PIERIT ÎN CRATERUL DIN ASFALT! Un biciclist din Doiceşti a văzut moartea cu ochii la Pucioasa 

groapa pucioasa

Groapa imensă era plină cu apă, după ce afară plouase torenţial. Craterele din asfalt sunt la ordinea zile în Pucioasa, unde se execută lucrări la reţele de apă şi canalizare. După cum se vede acestea nu sunt semnalizate corespunzător din moment ce un bărbat de 59 de ani a pierit cu bicicletă într-o astfel de groapă. Omul este de fel din Doiceşti şi face naveta cu bicicleta. Noroc că, după căderea în gol, a avut puterea să strige, iar câţiva trecători i-au venit în ajutor.

După această păţanie care se putea sfârşi tragic, reprezentanţii Primăriei Pucioasa au declarat că vor trage la răspundere constructorul pentru că nu a semnalizat corespunzător zona şi nici nu a luat măsuri de siguranţă. Dar, înainte ce aţi păzit, domnilor? Nu vă gândeaţi să se pot întâmpla astfel de nenororciri?

Din păcate, asemenea capcane pe drumurile publice, dar şi pe trotuare, capcane pe care noi le-am semnalat dar nimeni nu s-a învrednicit să ia măsuri, sunt şi la Găeşti, unde la ieşire spre Cângurile şi în zona spitalului mai multe guri de canalizare adânci de cel puţin trei metri şi largi de un metru sunt acoperite cu câteva scânduri şi oricând oamenii pot cădea în acestea. Noi am atras atenţia, noi am auzit! Asta până când se va produce vreo tragedie şi atunci să vezi care pe care acuză, care pe care se scuză!

Citeşte şi: „VIAȚĂ LA ORAȘ! Găeștenii înoată prin noroaie tot așteptând canalizarea”

Adaugă un Comentariu

*