Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 3, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » A INTRAT ÎN BISERICĂ SĂ FURE! O femeie de 27 de ani a pătruns în altar şi a sustras bani, documente şi două carduri bancare

A INTRAT ÎN BISERICĂ SĂ FURE! O femeie de 27 de ani a pătruns în altar şi a sustras bani, documente şi două carduri bancare 

politia-targoviste

O tânără din comuna Ciocăneşti a fost prinsă astăzi, 18 ianuarie 2014, în timp ce fura mai multe bunuri din altarul unei biserici din Târgovişte, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa.

Dascălul lăcaşului de cult – biserica din curtea Spitalului Judeţean din Târgovişte – este cel care a descoperit-o pe femeie şi a anunţat imediat Poliţia.

„O echipă de cercetare s-a deplasat la faţa locului, ocazie cu care s-a stabilit că, femeia, de 27 de ani, din localitatea Ciocăneşti, a pătruns în altarul bisericii, de unde a sustras două carduri bancare, o sumă de bani şi documente de identitate, ce aparţineau preotului.

Femeia a fost condusă la sediul Poliţiei Municipiului Târgovişte pentru audieri, pe numele acesteia fiind întocmite acte premergătoare cercetării penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Prejudiciul creat a fost recuperat în totalitate şi predat părţii vătămate”, se precizează în comunicatul de presă remis către mass-media.

Adaugă un Comentariu

*