Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, februarie 23, 2020
Sunteți Aici Home » POLITIC » A votat la două mâini din cauza bătrâneţii

A votat la două mâini din cauza bătrâneţii 

Deputatul Gheorghe Ana a venit astăzi spăşit în faţa presei dâmboviţene, să-şi ceară scuze pentru gafa pe care o cataloghează a fi impardonabilă, aceea de a vota în parlament la două mâini.

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa a spus că de vină a fost şi bătrâneţea, dar şi gândul la românii cărora li se vor îngheţa salariile, fiindcă, în momentul când Ana şi ceilalţi doi colegi butonau de zor, în Camera Deputaţilor se vota tocmai legea care prevede îngheţarea salariilor şi pensiilor în 2012.

Ion Obăgilă

3 Răspunsuri la A votat la două mâini din cauza bătrâneţii

 1. ionel stanel

  Bai janghina comunista, daca aveai demnitate, ti-ai fi dat demisia. si tu, si celelalte zdrente care au facut ca tine. Vedea-v-as in sicrie, nenorocitilor.

   
 2. moshu49

  la limitã aş putea sã’mi forţez neuronul sã priceapã de ce pentru revenirea pensiei mele la ce a fost, nenorociţii de la putere n’au bani la anul pt 2,77%, cît mi’au fost ciupiţi.
  dar de unde au gãsit bani, dl suptinginer Ana&Co, sã’şi majoreze bugetul cu 5% pentru camera sinecuriştilor adormiţi, tot aşa de „spăşit” poate sã declare?
  mãcar la bătrîneţe ar trebui renunţat la ipocrizie. :(

   
 3. Yvette

  Daca dl Ana realizeaza ca ‘batranetea’ incepe sa-i joace ‘feste’ mai ales cat e in Parlament, ca despre asta e vorba, un furt calificat, la vedere (oricum, o justificare subtire, sunt convis ca dl Ana nu e la prima abatere de genul asta, are ‘experienta’ de multi ai), atunci sa se retraga in linia din spate a partidului, sa nu mai candideze la alegerile din 2012 pt Parlament sau mai stiu eu ce functii! Dar nu cred asta, politicienii romani nu au ‘exercitiul’ bunului simt, a retragerii atunci cand au depasit niste limite, indiferent care sunt ele! Nuu, ‘soriciul e gros’, cred ca e suficient sa spui sa-si ceara niste scuze si gata, pot continua fara nicio repercusiune! Sa le fie rusine, sa-i fie jena d-lui Ana sa mai apara pe vreo lista de candidaturi, asta daca nu-si da demisia pana in alegeri si atunci voi spun ‘jos palaria’! Ceea ce nu se va intampla…

   

Adaugă un Comentariu

*