Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iunie 2, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » ACCIDENT: Aurel Iancu, antrenorul CSU Târgovişte, tot la terapie intensivă!

ACCIDENT: Aurel Iancu, antrenorul CSU Târgovişte, tot la terapie intensivă! 

accident hadbalisti - aurel iancu

Aurel Iancu, antrenorul echipei de handbal CSU Târgovişte, trece prin clipe extrem de grele în urma accidentului grav în care a fost implicat în noaptea de duminică, la ieşirea din Râmnicu Sărat. Tehnicianul dâmboviţean se află în continuare la secţia de terapie intensivă a Spitalului Pantelimon, din Capitală, iar medicii fac toate demersurile de stabilizare a stării de sănătate a acestuia.

După ce i s-au făcut toate analizele, Iancu a fost diagnosticat de către comisia de medici cu hematom subdural fără deviere de linie, contuzii pulmonare, fracturi – arcuri toracice C4 şi C9, hipertensiune arterială şi diabet zaharat tip 2, ultimele două fiind boli mai vechi. Tehnicianul este îngrijit de mai mulţi medici din care fac parte Gheorghe Popescu, managerul spitalului, Simona Popescu, Elena Voicu (ambele terapie intesivă) şi Remus Iliescu (neurologie). Potrivit managerului unităţii sanitare, starea tehnicianului este spre bine.

„Evoluţia pacientului este spre bine, nu mai este intubat, aflându-se la terapie intensivă”, ne-a transmis prof. dr.univ. Gheorghe Popescu. Iancu este conştient, dar îl macină neîncetat pierderea celor trei handbalişti: Robert Bucă, Daniel Bârloagă şi Daniel Manda.

Tot în stare gravă se află şi şoferul microbuzului, fiind internat la Spitalul Bagdazar Arseni. În schimb, toţii jucători care au fost grav răniţi se află în afara oricărui pericol şi majoritatea dintre ei au fost externaţi. Singurii care se mai află pe mâna medicilor sunt Adrian Ionescu, la Buzău, şi Florin Chiperi, la Floreasca, dar, cum totul decurge bine şi în privinţa lor, în zilele următoare vor fi lăsaţi să plece acasă.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*