Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, ianuarie 17, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » ACCIDENT CU PATRU MAŞINI! Preşedintele PPDD Dâmboviţa, Cosmin Bozieru, a tamponat autoturismele parcate regulamentar

ACCIDENT CU PATRU MAŞINI! Preşedintele PPDD Dâmboviţa, Cosmin Bozieru, a tamponat autoturismele parcate regulamentar 

bozieru cosmin

Consilierul local târgoviştean şi preşedinte al PPDD Dâmboviţa, Cosmin Bozieru, a fost implicat într-un eveniment rutier pe Bulevardul Eroilor din Târgovişte.

Tânărul ales local, în vârstă de 36 de ani, se pare că venea de la o petrecere. La un moment dat, a pierdut controlul asupra volanului şi a intrat cu maşina în două autoturisme parcate regulamentar. În urma impactului, unul dintre cele două autovehicule a fost proiectat într-o autoutilitară, staţionată.

Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Judeţean din Târgovişte pentru a i se acorda îngrijiri medicale şi a i se recolta probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii efectuează cercetări ub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, faptă prevăzută de art. 184 din Codul Penal, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţie legală prin Parchet.

Adaugă un Comentariu

*