Știri, Muntenia-Sud, România|marți, septembrie 29, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Prahova » ACCIDENT: Şofer agresiv, încătuşat de poliţiştii din Prahova!

ACCIDENT: Şofer agresiv, încătuşat de poliţiştii din Prahova! 

Sursa foto: www.ziarulincomod.ro

Un şofer din Prahova a fost reţinut, după ce a refuzat testarea pentru stabilirea alcoolemiei şi s-a manifestat agresiv faţă de poliţişti şi personalul medical. Iniţial, oamenii legii l-au sancţionat contravenţional cu 2.000 de lei, însă bărbatul, în vârstă de 40 de ani, a continuat să fie recalcitrant, fiind se pare în vădită stare de ebrietate.

În această dimineaţă, în jurul orei 07:00, acesta a pierdut direcţia maşinii pe care o conducea şi a intrat în scuarul unei staţii de tramvai de pe Şoseaua Nordului, din municipiul Ploieşti, aproape de intersecţia cu strada Găgeni. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, accidentul soldându-se doar cu avarierea autoturismului – informează biroul de presă al IPJ Prahova.

Şoferul a refuzat să sufle în etilotest şi a devenit agresiv în momentul în care i s-a cerut să meargă la Spitalul Judeţean pentru recoltarea de probe biologice, astfel că poliţiştii au fost obligaţi să-l încătuşeze. Odată ajuns faţă în faţă cu personalul medical, bărbatul a început să facă şi mai urât, adresând injurii în stânga şi în dreapta. Parchetul a încuviinţat reţinerea acestuia. Individul are foarte multe contraveţii la activ în calitate de şofer.

Adaugă un Comentariu

*