Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, ianuarie 15, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » ACCIDENT: Un preot din Ucraina s-a răsturant cu maşina într-o râpă din Bucegi

ACCIDENT: Un preot din Ucraina s-a răsturant cu maşina într-o râpă din Bucegi 

masina rasturnata 1

Un preot din Cernăuţi – Ucraina, soţia acestuia şi o măicuţă din judeţul Braşov au văzut moartea cu ochii, după ce s-au răsturnat cu maşina într-o râpă din Bucegi. Cei trei intenţionau să ajungă la Mănăstirea Peştera, în să la un moment dat, într-o de pe DJ 714, zona Zănoaga conducătorul auto a pierdut controlul volanului din cauza poleiului format pe drumul principal şi a derapat.

La faţa locului au intervenit poliţiştii, jandarmii montani şi o echipă Salvamont, care i-au găsit pe cei trei turişti speriaţi, însă într-o stare fizică bună. Autovehiculul avariat a fost scos din râpă cu ajutorul unui buldoexcavator.

Pentru evitarea unor incidente nedorite, Jandarmeria Montană recomandă tuturor iubitorilor zonei alpine să aibă autovehiculele echipate corespunzător şi să adapteze viteza la condiţiile de drum ţinând cont că există porţiuni de drum acoperite cu polei.

Turiştii aflaţi în dificultate în zona Masivului Bucegi pot suna la 112 sau pot apela cu încredere numerele de telefon 0749.034.639 sau 0749.058.037 pentru a solicita sprijinul imediat al jandarmilor montani.

masina rasturnata 2

Răspuns la ACCIDENT: Un preot din Ucraina s-a răsturant cu maşina într-o râpă din Bucegi

  1. Ionut Bacanu

    Cu o zi inainte am avut un accident in exact acelasi loc. Am derapat si ne-am oprit, norocos, inainte de a pica in rapa. Pe sostea nu se putea sta in picioare din cauza ghetii. Ulterior am fost loviti in spate de un alt participant la trafic. Am instiintat la 112 de zona periculoasa – am oferit coordonatele exacte GPS. Am fost contactat de jandarmi, pompieri, etc. dar inteleg ca nu s-a luat nicio masura….

     

Adaugă un Comentariu

*