Știri, Muntenia-Sud, România|luni, ianuarie 25, 2021
Sunteți Aici Home » OPINII » Aceleaşi primăveri politice…

Aceleaşi primăveri politice… 

ion obagila 1

Nu mă miră ce se întâmplă acum în politica românească. Sunt mizerii care, de 25 de ani, mustesc în ogrăzile partidelor politice. Dar, acum put mai abitir ca niciodată. La noi, cu greu s-au putut depăşi orgoliul şi interesul de haită.

Toate aşa-zisele acţiuni de primenire democratică şi economică a ţării au avut un dedesubt meschin. Şi, uite, unde am ajuns!

Avem un USL care se metamorfozează subit în USD. Un PDL care a înmugurit, dând naştere unui vanitos PMP. Un Partid al Poporului care s-a dovedit a fi doar o făcătură prin care s-a umplut Parlamentul cu simulacre de politicieni.

Avem un PNL care este acum ameţit, căutându-şi echilibrul şi rostul în guvernare. Despre PSD, mai puţine de spus. Sunt aceeaşi! Cu excepţia unora care le dau la geoale liderilor atunci când nu te aştepţi, merge înainte, să nu spunem până la capăt!

Răspuns la Aceleaşi primăveri politice…

  1. A A

    … si avem o Noua Republica curata, nascuta de jos, de la firul ierbii, care creste foarte incet dar sanatos fiindca nu accepta traseisti dar si fiindca este supusa unui blocaj mediatic.

     

Adaugă un Comentariu

*