Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, octombrie 25, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » ACUZAŢIE: Achiziţii dubioase de utilaje second hand la Drumuri şi Poduri Dâmboviţa!

ACUZAŢIE: Achiziţii dubioase de utilaje second hand la Drumuri şi Poduri Dâmboviţa! 

utilaje LDP

Ne aşteptam ca, după dezvăluirile explozive ale preşedintelui UNPR Dâmboviţa – Dumitru Miculescu, directorul LDP – Alin Manole să iasă rapid în spaţiul public pentru a lansa o opine, un punct de vedere. În schimb, am aflat pe surse că la sediul LDP au fost mari zvârcoliri zilele acestea, directorul Alin Manole încercând să afle cine din societate a răsuflat, unde a existat breşa.

CITEŞTE ŞI: Directorul de la Drumuri se plimbă abuziv pe banii societăţii!

În prima lună a anului 2016, LDP a continuat achiziţia de utilaje second-hand, exact aşa cum a anunţat directorul Alin Manole într-o conferinţă de presă anterioară dezvăluirilor liderului UNPR – Dumitru Miculescu. A afirmat atunci şeful LDP că societatea a finalizat anul 2015 cu un profit istoric, respectiv 2,8 milioane de lei, ceea ce-i permite să-şi îmbunătăţească parcul auto. Şi fiindcă utilajele noi sunt prea scumpe, s-a ales varianta second hand.

alin manole - LDP

Prin urmare, pe 6 ianuarie 2016, SC LDP Dâmboviţa a plătit firmei SHB Vehicle Hire & Management din Marea Britanie suma de 15.000 lire sterline pentru un utilaj la mâna a doua, bun de folosit în Dâmboviţa. Au plecat după maşina de deszăpezire doi şoferi. Deplasarea s-a realizat cu deja celebrul autoturism DB 09 PUG, cel utilizat de directorul Manole. Autoturismul depistat în judeţul Braşov fără rovinietă, deşi, conform foii de parcurs, în ziua respectivă, ar fi fost folosit pentru deplasări în judeţul Dâmboviţa!

Preşedintele UNPR Dâmboviţa – Dumitru Miculescu îl acuză pe Manole că a cumpărat utilajele second hand din Anglia la suprapreţ, fapt ce se poate verifica consultând site-urile de profil. Întreabă Miculescu de ce a fost aleasă, în atare situaţie, musai firma SHB Vehicle Hire & Management? De ce nu s-a prospectat piaţa, aşa cum ar fi fost normal? Prin urmare, spune Miculescu, achiziţiile de utileje second hand efectuate de SC LDP Dâmboviţa sunt cel puţin dubioase, iar organele de anchetă ar trebui să se autosesizeze cu privire la aceste aspecte.

„Dacă veţi avea curiozitatea să căutaţi pe site-uri de profil din Anglia, ţara din care a cumpărat şi SC LDP, veţi observa că utilaje de acelaşi fel, dar mai noi şi mai performante, sunt mai ieftine decât ce a luat societatea de drumuri. Îl anunţ pe domnul Manole că abuzul în serviciu este infracţiune conform articolului 297 din noul Cod Penal cu trimitere la art. 13, din Legea 78/2000 care incriminează faptele de corupţie”, a declarat Dumitru Miculescu.

dan miculescu

4 Răspunsuri la ACUZAŢIE: Achiziţii dubioase de utilaje second hand la Drumuri şi Poduri Dâmboviţa!

 1. Cocuta

  In loc sa-si ia catrafusele si sa demisioneze de urgenta, „Mesterul Manole” se chinuie sa vada pe unde rasufla (la atatea gauri date eu in local lui nu m-as intreaba pe unde rasufla)! Multumim voua ce ati avut curaj sa trimiteti dovezile compromitatoare pt ca acest corupt arogant, acest incapabil profesional pus intr-o functie despre care habar nu are de amicul Ade Tutuianu sa nu mai jecmane si distruge o intreprindere veche si profitabila!
  Proțopanit in scaun, ist face curaj alaturi de lipitorii de afișe si de incultii ce misuna in jurul lui pt a denigra si jegmani in continuare societatea, iar in salariatii inducand frica si panica!
  Conform acestor acte oficiale, rezulta clar falsul in acte public,coruptia din Saul societatii, achizionarea de utilaje fara valoare la preturi umflate fara a fi consultati specialistii si fara a face publica achizitia, cheltuind nejustificat banii alocati de la boget. Acest intrus minabil, n-ar fi putut actiona astfel daca n-ar fi sustinut din interiorul firmei dar si din interiorul partidului de oamenii lui de „nadejde”!
  Prieteni dragi, LASATI FRICA SI TRIMETETI LA ZIAR PROBE CONCLUDENTE! Acesti monstrii trebuie sa plateasca pentru tot raul facut! PSD-ul a distrus totul, in afara lor … ei se imbuiba din visteria statului ca din propril buzunar! Copii vostrii au nevoie de un viitor onest, de un viitor in care sa se regaseasca si sa se simta liberi! Nu-i pedepsiti acceptand mai departe acesti mafioti care v-au distrus sistematic timp de 26 de ani!
  Aline draga, ia-ti jigodiile care te sustin si demisionati acum, inainte de a pleca in suturi!

   
 2. Wilhelm Tell

  In Germania pe autoscount24.de, camioane Mercedes-Benz Atego 2003 sunt de la 3500 Euro in sus! Ce afacere Aline ai facut! Sunt convins ca actele de vanzare-cumparare sunt contrafacute! Actele pt vamuire nu sunt niciodata scrise de mana! Ar trebui acum DNA / ziarul sa ia legatura cu vanzatorul sa vedem exact suma cu care a fost cumparata!
  DEMISIA incompetentilor, DEMISIA!

   
 3. moshu49

  UNPR vs PSD, niște acronime și ele, acolo, care să ne arate că-s în pre-campanie… :(

   
 4. Wilhelm Tell

  Cand ma uit la fețele de „dottore de Jilava” a celor doi de mai sus … mi se face rau … cum de s-a ajuns pana aici, ca jigodii neispravite ca acestea sa controleze si sa distruga cu aroganța caracteristica prostilor o țara intreaga? Se va mai face bine Romania? Vor plati vreodata acesti intrusi bonlavi pentru crimele facute? Ajutați-va țara baieți, si taiați-le cracile de sub picioare acestor mafioți! Sunt sigur ca Romania mai are inca resurse bune care sa distruga acesti viermi perversi!

   

Adaugă un Comentariu

*