Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iulie 14, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » ACUZAŢIE: Alexandru Oprea a uitat partidul care l-a propulsat în fruntea CJ Dâmboviţa!

ACUZAŢIE: Alexandru Oprea a uitat partidul care l-a propulsat în fruntea CJ Dâmboviţa! 

Fănuţ Costea - vicepreşedinte PSD Dâmboviţa şi consilier local la Găeşti

Fănuţ Costea, vicepreşedinte PSD Dâmboviţa, îl acuză pe Alexandru Oprea, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, că în anul scurs de la sancţionarea sa a cam uitat de partid. Consideră Costea că Oprea a fost suspendat din funcţiile de conducere deţinute la nivelul organizaţiei, dar a rămas în continuare membru şi reprezentantul PSD la conducerea CJ Dâmboviţa.

Adică, la nivelul administraţiei publice judeţene, a fost propulsat de PSD şi, în virtutea acestui fapt, trebuia, indiferent de poziţia pe care o are în partid, mai mică, mai mare, indiferent de tensiunile existente, să fie un social-democrat adevărat, să promoveze imaginea partidului. Spune vicepreşedintele PSD Dâmboviţa că a urmărit paginile de socializare ale preşedintelui CJD Alexandru Oprea şi intervenţiile sale în presă şi a fost dezamăgit.

„Eu nu am văzut, în toate postările domniei sale din activitatea de preşedinte al Consiliului Judeţean, nici un fel de referire legată de PSD. Funcţia de preşedinte CJ presupune un vot politic dat în Consiliul Judeţean. Nu a fost ales uninominal de către cetăţeni. Aceşti colegi ai noştri au în primul rând o responsabilitate politică, de a duce la îndeplinire acele lucruri pe care noi ni le-am asumat”, a declarat Fănuţ Costea.

Adaugă un Comentariu

*