Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, noiembrie 25, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » ACUZAŢIE: Casa de Sănătate a provocat disponibilizări la Pucioasa, subfinanţând tratamentul balnear

ACUZAŢIE: Casa de Sănătate a provocat disponibilizări la Pucioasa, subfinanţând tratamentul balnear 

discutii statiune pucioasa 1

Astăzi, 9 decembrie 2015, s-a discutat, la iniţiativa preşedintelui Consiliul Judeţean Dâmboviţa, despre situaţia Staţiunii Balneare Pucioasa şi a angajaţilor care au primit preaviz. La întâlnirea cu Adrian Ţuţuianu au participat reprezentanţii Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Dâmboviţa, ai Casei de Pensii Dâmboviţa, directorii de la Bazele de Tratament Ceres şi Turist Pucioasa, consilierul judeţean Constantin Ana şi conducerea Institutului Naţional de Recuperare, Medicină Fizică şi Balneoclimatologie (INRMFB) din subordinea Ministerului Sănătăţii. Nu a răspuns invitaţiei primarul oraşului Pucioasa, Dănuţ Bădău.

CITEŞTE ŞI: Tot personalul care deserveşte bazele de tratament din Staţiunea Pucioasa va fi disponibilizat

Directorul Horia Lăzărescu, venit de la Bucureşti, când a văzut că presa rămâne la discuţii, nu a vrut să mai intre în sală. În final, a trecut peste situaţia creată şi a precizat că ar fi vorba despre o disponibilizare temporară de personal, pe perioada de iarnă. Se pare că s-a ajuns aici întrucât Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate nu a subvenţionat suficient tratamentul efectuat în bazele de la Pucioasa. A mai spus că asemenea metode se aplică şi în alte staţiuni balneare din ţară. VOM REVENI.

discutii statiune pucioasa 2

Răspuns la ACUZAŢIE: Casa de Sănătate a provocat disponibilizări la Pucioasa, subfinanţând tratamentul balnear

  1. Enache Lucian

    Din cate am inteles eu Statiunea Pucioasa este statiune de interes national. La Ceres vin persoane la tratament din toata tara. de ce era obligata Casa de sanatate sa plateasca singura tratamentul balnear. Probabil ca aceeasi problema se pune si la Baile Herculane care a ajuns o statiune in paragina.Nu stiu cum o fi Felixul. Acestea sunt cele trei statiuni de tratament ale afectiunilor aparatului locomotor.

     

Adaugă un Comentariu

*