Știri, Muntenia-Sud, România|joi, martie 4, 2021
Sunteți Aici Home » ALEGERI » ACUZAŢIE: Consilier din echipa primarului de Corbii Mari a pălmuit un alegător

ACUZAŢIE: Consilier din echipa primarului de Corbii Mari a pălmuit un alegător 

tanase corbii mari 2

Din sudul extrem al judeţului Dâmboviţa, mai precis din comuna Corbii Mari, vin date care arată că acolo, pe 5 iunie, se va produce schimbarea. Actualul primar va fi învins de candidatul PSD – Ionuţ Bănică. Spun oamenii că s-au săturat de nepăsare, de neimplicare, de rămânerea în urmă, comparativ cu localităţile învecinate. Toate acestea l-au dus se pare la disperare pe actualul edil, care a trecut, spune candidatul social-democraţilor, la atacuri nefondate, insulte şi calomnii, lucruri neveridice, menite doar să încerce să manipuleze electoratul.

Ionuţ Bănică este hotărât să-l acţioneze în judecată pe Constantin Anghel, pentru afiramaţiile mincinoase lansate în spaţiul public, iar cu banii pe care îi va obţine drept daune morale va construi un grup sanitar la şcoala de centru Corbii Mari. A mai făcut cunoscut presei Ionuţ Bănică şi un episod de comportament agresiv al adversarilor politici petrecut pe uliţele comunei.

ionut banica

„Aflându-mă în campanie electorală în satul Petreşti, am ajuns în poarta unui cetăţean, nea Ionică, cum îi spunem noi. Din vorbă în vorbă, îi spun că trebuie să facem schimbarea. Omul este de acord şi îmi zice că actualul primar şi cu consilierii dânsului l-au bătut în poartă. Am întrebat indignat ce s-a întâmplat. Erau lângă mine toţi consilierii mei, au auzit povestea. Pentru că omul i-a reproşat de ce a venit să-l mai voteze fiindcă nu a făcut nimic opt ani de zile, unul dintre consilierii locali, Stan Ion, s-a supărat mai rău şi i-a aplicat o corecţie de două palme. Să înţelegeţi exact ce fel de om este actualul primar”, spune Ionuţ Bănică.

tanase corbii mari 1

Tânărul candidat consideră că a sosit momentul ca astfel de abuzuri să nu se mai întâmple în Corbii Mari. Îi îndeamnă pe concetăţenii săi ca, pe 5 iunie, să aleagă schimbarea, un drum demn şi prosper pentru comuna Corbii Mari. „Mă angajez să fiu un primar bun şi modest”, a adăugat Ionuţ Bănică.

Material realizat de SC INCOMOD MEDIA SRL, la comanda PSD Dâmboviţa, Cod mandatar 21160002

 

Adaugă un Comentariu

*