Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, octombrie 30, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » ACUZAŢIE: Directorul de la Drumuri şi Poduri Dâmboviţa se plimbă abuziv pe banii societăţii!

ACUZAŢIE: Directorul de la Drumuri şi Poduri Dâmboviţa se plimbă abuziv pe banii societăţii! 

miculescu drumuri si poduri

Dumitru Miculescu, președintele UNPR Dâmbovița, și-a propus să dezvăluie abuzurile pe care o serie de oameni cocoțați în funcții, pe criterii politice, le-au săvârșit în gestionarea banului public. De această dată, l-a luat în vizor pe Alin Manole, directorul LDP Dâmbovița, despre care afirmă că „se plimbă abuziv, pe banii societății de drumuri, în scopuri personale”.

Liderul UNPR a dezvăluit şi numărul autoturismului folosit de Manole pentru propriul interes: DB 09 PUG. Susține Miculescu că foile de parcurs au fost falsificate. Pentru a demonstra că așa au stat lucrurile, liderul UNPR Dâmboviţa a pus la dispoziția presei mai multe documente, respectiv copii ale foilor de parcurs şi a procesului verbal de contravenţie emis de CNADNR.

„Pe 15 februarie 2014, într-o zi de sâmbătă, Alin Manole probabil asfalta drumuri în județul Brașov. Deși, în foaia de parcurs a autovehiculului DB 08 PUG, semnată de Alin Manole, apar ca efectuate deplasări în interiorul județului Dâmbovița, autoturismul era sancționat de CNADNR pentru lipsa rovinietei, în județul Brașov, pe raza localității Timişul de Jos”, a exemplificat Dumitru Miculescu.

Șirul dezvăluirilor continuă. „Pe dată de 21 august 2014, într-o zi de joi, șoferul de pe autoturismul DB 09 PUG, alias Alin Manole, efectua deplasări pe traseul Târgoviște-Comisani-Gaesti-Potlogi-Targoviste, conform foii de parcurs. Cu toate acestea, la ora 19:00, mașina era alimentată într-o stație de lângă București, localitate care nu apare în foaia de parcurs”, precizează președintele UNPR Dâmbovița.

În opinia lui Dumitru Miculescu, există suficiente inform aţii care dovedesc că Alin Manole, directorul SC Lucrări Drumuri şi Poduri, a săvârșit abuz în serviciu.

Miculescu se întreabă de ce mașina DB 09 PUG este „alimentată, în special, în week-end-uri, cu câte 60-70 de litri de carburant, fără a exista, spun sursele noastre, o foaie de parcurs”.

Preşedintele UNPR nu este de acord nici cu achiziționarea de către societatea cu acţionar majoritar Consiliul Judeţean Dâmboviţa a unor utilaje la mâna a doua.

“Această așa-zisă afacere a fost prezentată presei de către conducerea LDP ca fiind una de succes. Cumpărarea trebuia să fie făcută de specialiști din cadrul biroului achiziții și de cei de la biroul mecanizare. Nici unul dintre aceștia nu a ajuns la fața locului să vadă utilajele, starea tehnică a acestora. În deplasarea din Anglia, realizată în perioada 7-15 decembrie, au mers Alin Manole și Șerban Marian, șef șantier Dragomirești din cadrul LDP, cărora li s-au alăturat cei doi șoferi, pentru a lua utilajul”.

Crede Dumitru Miculescu ca s-au cheltuit o mulțime de bani pentru biletele de avion, cazare, diurnă și închirierea unei mașini în Anglia.

Răspuns la ACUZAŢIE: Directorul de la Drumuri şi Poduri Dâmboviţa se plimbă abuziv pe banii societăţii!

 1. Cocuta

  In sfarsit incep sa apara dovezi clare, care dovedesc ceea ce se stia demult: un corupt arogant, un incapabil profesional pus intr-o functie pt care nu are pregatirea necesara – de cate prietenul sau intim si coleg de partid – Adi Tutuianu, a jecmanit si distrus o intreprindere veche, onorabila, profitabila! Mai malt, odata proțopanit in acest scaun, si-a angajat toti lipitorii de afișe PSD-isti, toti apropiatii inculti si nepregatiti profesional pentru a-l sprijini sa-si pastreze puterea la cârma acestei societati, sa denigreze si sa jegmaneasca salariatii! Conform acestor acte oficiale, se vede clar practica PSD-ista: fals in acte publice, miniuni, transformarea firmei in object de producere de venituri personale, antrenarea salariatilor in jocul lui mincinos inducand in societate prin frica si dezinformari repetate starea de panica! Acest intrus minabil, n-ar fi putut actiona intr-un mod atat de abuziv daca n-ar fi fost sustinut din interiorul firmei de acolitii pe care i-a angajat pentru a spala ilegalitatile facute dar si din interiorul partidului de prietenul sau drag, Tutuianu, caruia, in ciuda prieteniei stranse, i-a dat in repetate randuri „dreptul”!
  Prieteni dragi, trimiteti la ziar toate documentele compromitatoare pe care le detineti! Acesti monstrii trebuie sa plateasca pentru tot raul facut! PSD-ul v-a distrus intreprinderea, orasele, satele, judetul, tara! Copii vostrii au nevoie de un viitor onest, de un viitor in care sa se regaseasca si sa se simta liberi! Nu-i pedepsiti acceptand mai departe acesti mafioti care v-au distrus sistematic timp de 26 de ani!
  Aline draga, ziua plecarii tale si a apropiatilor tai se apropie, nu uita ca inainte de plecare sa platesti utilajele cumparate cu acte false dar si masinile distruse de tine si acolitii tai (inclusiv locomotiva vinovata care a avut indrazneala sa nu opreasca atunci cand Viorel, directorul tau economic a traversat ca un orb calea ferata)!
  Sper ca acest comentariu sa te ajute sa dormi mai bine, iar familia sa deschida ochii sa vada cu adevarat cine esti! Problemele din familie şi timpul redus de odihnă nu le ai pentru ca esti un om corect, ci pentru ca esti murdar pana in gat si stii ca ceasul scadentei se apropie.
  Ma voi bucura sa te salut si sa-mi fac un selfie alaturi de tine cand vei fi incatusat! VOI DAMBOVITENI ONORABILI, LASATI FRICA SI TRIMETETI LA ZIAR PROBE CONCLUDENTE SA BAGAM JIGODIILE LA ZDUP, NU VEDETI CUM TREMURA??

   
 2. Claudiu

  Alin Manole nu are nimic in conun cu aceasta functie asa cum nici Marian Serban sef santier are o vasta experienta in…..distrbutia produselor alimentare..Iata ce specimene conduc institutiile dambovitene…

   

Adaugă un Comentariu

*