Știri, Muntenia-Sud, România|luni, mai 23, 2022
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » ACUZAŢIE: DSP Dâmboviţa plăteşte poliţe medicilor din Spitalul Judeţean!

ACUZAŢIE: DSP Dâmboviţa plăteşte poliţe medicilor din Spitalul Judeţean! 

adrian tutuianu 1

Conflict pe faţă între Adrian Ţuţuianu şi conducerea Direcţiei de Sănătate Publică Dâmboviţa. Preşedintele Consiliului Judeţean le reproşează medicilor de la DSP că îi tracasează inutil pe colegii din Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte.

„Sunt nermulţumit de modul în care DSP se comportă cu medicii din spital şi cu asistentele şefe în ultima săptămână. Se plătesc de fapt poliţe. Mă deranjează şi din perspectiva numărului de personal. Adică noi nu avem medici, dar ne-am pus să-i omorâm, într-un moment care este dificil şi dintr-o altă perspectivă. În luna aprilie, urmează să se facă reacreditarea spitalului. Ori, să ai medici măcar la minimum necesar în schemă este condiţie de acreditare”, a declarat Adrian Ţuţuianu.

În spital, mai spune preşedintele CJD, se simte plutind în aer o stare de revoltă generată faţă de acţiunile întreprinse de DSP, pe care Ţuţuianu le consideră a fi iresponsabile.

„O să am o discuţie cu domnul prefect legat de modul în care DSP îşi face treaba. Vreau să vă spun că nu este singurul caz în care această instituţie pune tălpi, inclusiv unor proiecte de interes judeţean”, precizează preşedintele CJD.

Adrian Ţuţuianu a mai declarat că este nemulţumit de prestaţia doctorului Sorin Stoica, directorul Direcţiei de Sănătate Publică Dâmboviţa. Cu siguranţă, dacă la ora actuală ar fi fost la guvernare PSD, Sorin Stoica era deja „măturat” de la conducerea DSP Dâmboviţa.

2 Răspunsuri la ACUZAŢIE: DSP Dâmboviţa plăteşte poliţe medicilor din Spitalul Judeţean!

 1. moshu49

  și dacă directorul DSP are dreptate în această „tracasare”, cum o numește președintele CJ?
  iar din interese electorale să se închidă ochii la cele ce se petrec în spital și mai bine să-i omorîm pe pacienți decît pe medici?
  cinismul ăsta e nativ sau politic?
  aștept reacția opoziției, cîtă mai este. :(

   
 2. Cristea Elena

  Doriti sa creasca numarul medicilor, domnule Tutuianu, sa calitatea activitatii lor?! Lasati institutiile statului sa-si faca datoria.Gestionati cum se cuvine, cu respect fata de locuitorii judetului, situatii care va apartin in totalitate!

   
 3. Dragos

  Cat tupeu sa ai Tutuiene ? Ba nemernicule, tu vorbesti de comportament. Vrei sa bagi vrajba intre medici? Chiar nu tie rusine? Tu care faci abuzuri in cjd si prin alte institutii. Is spune-ne cum o acoperi pe Agnes aia pentru abuzurile si hartuielile la care supune angajatii? Ia spunene cum falsifici su mituiesti ca sa distrugi un biet angajat de la Biblioteca. Hai ca incepem sa aflam si noi ce faci tu acolo. Hai sictir.

   

Adaugă un Comentariu

*