Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, martie 5, 2021
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » ACUZAŢIE: Judeţul Dâmboviţa bate pasul pe loc din cauza funcţionarilor nepregătiţi

ACUZAŢIE: Judeţul Dâmboviţa bate pasul pe loc din cauza funcţionarilor nepregătiţi 

adrian tutuianu 1

Este clar! Adrian Ţuţuianu a declarat război funcţionarilor publici care, în opinia şefului judeţului Dâmboviţa, pierd timpul prin birouri. Colmatează instituţiile statului, după cum s-a exprimat Adrian Ţuţuianu.

Preşedintele Consiliului Judeţean consideră că ar trebui modificată legislaţia în ceea ce priveşte activitatea funcţionarilor, să devină mai responsabili, mai ataşaţi de instituţia în care lucrează. De asemenea, este nevoie şi de o salarizare pe măsură pentru a-i atrage pe cei competenţi, adică adevăraţii profesionişti.

CITEŞTE ŞI: S-au trezit liberalii! După trei ani de zile, i-au atins jignirile lui Ţuţuianu

Crede Adrian Ţuţuianu că judeţul Dâmboviţa se află în situaţia de astăzi, nu tocmai roză, şi din cauza funcţionarilor publici de prin mai toate instituţiile, care nu au lucrat cum trebuie. Ţuţuianu i-a criticat şi pe cei care au sărit rapid în apărarea bugetarilor din Consiliul Judeţean atunci când i-a mai certat, inclusiv pe liberali, în frunte cu Iulian Vladu, care, afirmă Adrian Ţuţuianu, a ridicat mâna în Parlament când au fost concediaţi, pe vremea PDL-ului, mii de funcţionari şi acum nu mai poate de grija lor.

Regretă Adrian Ţuţuianu că, de când se află în fruntea Consiliului Judeţean, nu a reuşit să creeze o structură performantă.

Răspuns la ACUZAŢIE: Judeţul Dâmboviţa bate pasul pe loc din cauza funcţionarilor nepregătiţi

  1. moshu49

    adică i-au trebuit trei ani să se lămurească?
    sau mai vrea un mandat să decolmateze instituţiile vizate.
    incompetenţă managerială crasă, asta’i! :(

     

Adaugă un Comentariu

*