Știri, Muntenia-Sud, România|luni, februarie 24, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » ACUZAŢIE: La Compania de Apă Târgovişte-Dâmboviţa organigrama se modifică cu numirea în plic!

ACUZAŢIE: La Compania de Apă Târgovişte-Dâmboviţa organigrama se modifică cu numirea în plic! 

Foto: www.novanews.ro

La Compania de Apă Târgovişte-Dâmboviţa actul de conducere se petrece pe dos! Cel puţin aşa susţine fostul prefect de Dâmboviţa – Aurelian Popa, proaspăt demisionar din Consiliul de Administraţie. Potrivit acestuia, acest for de conducere al Companiei de Apă există doar pentru că aşa cere legea! În realitate, deciziile se iau la alt nivel. Acesta a fost motivul pentru care Aurelian Popa – secretarul general al PNL Dâmboviţa a hotărât să se dea la o parte, considerând că ar gira practic, printr-un vot pe care ar trebui să-l dea maşinal, ilegalităţile care se săvârşesc.

„Am participat la o singură şedinţă a Consiliului de Administraţie al Companiei de Apă, în data de 16 februarie. La primul punct al ordinii de zi, figura avizarea bugetului de venituri şi cheltuieli. Ni s-a spus că a fost aprobat de Adunarea Generală a Acţionarilor şi de către Consiliul Local Municipal, motiv pentru care trebuie doar să luăm la cunoştinţă. La cel de-al doilea punct, trebuia să acordăm directorului general un mandat în vederea negocierii actului adiţional la Contractul Colectiv de Muncă pentru perioada 2014 – 2016. Am fost informaţi că negocierile sunt deja făcute şi că noi, în CA, trebuie să le avizăm, fără modificări. Nu s-a prezentat nicio discuţie referitoare la reducerea personalului, cu atât mai mult cu cât ponderea salariilor în cheltuieli este de 55%.

La cel de-al treilea punct al ordinii de zi, am fost informaţi în legătură cu necesitatea actualizării organigramei cu UIP 2. Este vorba despre un nou post de manager, care a venit şi cu numirea în plic, adică dl Dorin Staicu. Dl Staicu este direct responsabil de colapsul Companiei de Apă şi de ceea ce s-a întâmplat, acum câteva luni, la Aninoasa, când a fost livrată populaţiei apă cu dejecţii. Fireşte că nu am fost de acord şi am cerut organizarea unui concurs pentru ocuparea acestei funcţii.

La cel de-al patrulea punct, s-a făcut o informare despre implementarea POS Mediu şi POS Mediu 2. Directorul Miriţă Petre a prezentat o serie de deficienţe, susţinând că se fac asupra sa foarte multe presiuni din partea oamenilor politici, motiv pentru care îşi va prezenta demisia.

Mi-am dorit să fiu activ în Consiliul de Administraţie al Companiei de Apă şi să contribui, cu experienţa mea, la îmbunătăţirea activităţii. Având însă în vedere cele întâmplate în şedinţa din 16 februarie, am informat Comitetul Judeţean Executiv al PNL Dâmboviţa, fiind luată decizia retragerii membrilor Partidului Naţional Liberal din acest organism, pentru că nu vom gira politic ilegalităţile din Compania de Apă. Sper că, mai devreme sau mai târziu, instituţiile statului vor demonstra situaţia reală din această instituţie”, şi-a motivat Aurelian Popa demisia din Consiliul de Administraţie al Companiei de Apă Târgovişte-Dâmboviţa.

Răspuns la ACUZAŢIE: La Compania de Apă Târgovişte-Dâmboviţa organigrama se modifică cu numirea în plic!

  1. moshu49

    m-am luminat, pentru că pînă acum ştiam că în plic se livrează, pe lîngă scrisoare, mita/ciubucu’/şperţu’/ bacşişu’…
    aflu mai nou că şi izmana, pardon, indispensabilul, providenţialul, aş putea zice, manager pe stil nou tot în plic se ambalează.
    deh, şi la pensie mai ai de învăţat! 😉

     

Adaugă un Comentariu

*