Știri, Muntenia-Sud, România|luni, septembrie 16, 2019
Sunteți Aici Home » POLITIC » ACUZAŢIE: Liviu Dragnea este trădător prin vocaţie, susţine deputatul Radu Popa

ACUZAŢIE: Liviu Dragnea este trădător prin vocaţie, susţine deputatul Radu Popa 

Foto: Agerpres

Deputatul independent de Dâmboviţa Radu Popa, fost PSD, nu-l are deloc la suflet pe actualul coordonator politic al PSD, Liviu Dragnea, pe care îl consideră vinovat de toate relele care s-au produs în ultimii ani în partid. În postările de pe Facebook, Dragnea este ţinta preferată a fostului consilier al premierului Victor Ponta. Radu Popa este convins că, până la urmă, lui Dragnea i se va înfunda.

„Nu vreau să mă dau deștept, nu l-ar mai ajuta cu nimic, dar el știe (Nora redacţiei: Victor Ponta) că tot timpul i-am spus că Dragnea este un trădător prin vocație. Și mereu a zâmbit misterios, crezând că îl controlează. Ăsta îl vânduse pe Geoană, vânduse negocierile după parlamentarele din 2008 și apoi pe Ponta, în 2015. Astăzi, șeful Teldrum a prins momentul slab al lui Victor și l-a atacat.

Dacă țărănușul ăsta crede că va scăpa, se înșală groaznic. Dacă ar fi pus mâna pe carte și nu ar fi considerat că istoria începe în februarie 2010, ar fi aflat că mereu, fără excepție, istoria ne-a arăta că trădătorii sunt utili până la un punct. Apoi, urmează execuția. E valabil în cazul altora muuuult mai grei decât mustața asta parșivă din Teleorman”, spune Radu Popa.

Adaugă un Comentariu

*