Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, iunie 29, 2022
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » ACUZAŢIE: Primarii de la Pietrari şi Gura Foii nu colaborează cu judeţul, ţipă!

ACUZAŢIE: Primarii de la Pietrari şi Gura Foii nu colaborează cu judeţul, ţipă! 

coman - iosif

Preşedintele Consiliului Judeţean şi-a rupt din concediul de odihnă, după cum s-a exprimat, pentru a veni să participe la o şedinţă cu primarii dâmboviţeni având ca tematică implementarea unor proiecte de interes local. Numai că, a constatat şeful judeţului, încă mai există edili dezinteresaţi, care nu vor să colaboreze cu Consiliul Judeţean, considerându-se a fi ei însuşi alfa şi omega, atotştiutori.

Au fost date şi exemple de astfel de insensibili în persoanele primarilor de la Pietrari şi Gura Foii. În opinia lui Ţuţuianu, cazul lui Cornel Coman de la Pietrari este unul emblematic.

„I-am dat 200.000 de lei pentru şcoală, să finanţeze nişte lucrări, nu a decontat nici un leu. Are integral alocate fonduri pentru finalizarea podurilor din localitate pe Ordonanţa 28, nici astăzi podurile nu au proces-verbal de punere în funcţiune. În schimb, l-am văzut că este foarte agresiv politic, dar nejustificat, ca mod de lucru”, a declarat Adrian Ţuţuianu.

Nu a scăpat de critica preşedintelui Consiliului Judeţean nici edilul de la Gura Foii – Marius Iosif, despre care a spus că nu l-a văzut participând la nicio discuţie la Consiliul Judeţean.

„Am constatat încă o dată că la Gura Foii nu există primar. Nu l-am văzut niciodată la vreo întâlnire. Nu a venit nici astăzi şi nici altcineva de la primărie. Nu am avut cu cine să discutăm subiecte legate de Gura Foii”, a precizat Ţuţuianu.

Adaugă un Comentariu

*