Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, martie 5, 2021
Sunteți Aici Home » ALEGERI » ACUZAŢIE: Promovare stradală ilegală pentru candidatul Klaus Iohannis, în Târgovişte

ACUZAŢIE: Promovare stradală ilegală pentru candidatul Klaus Iohannis, în Târgovişte 

steaguri klaus iohannis 1

Cristian Stan – preşedintele PSD Târgovişte şi viceprimar al municipiului a anunţat astăzi că Alianţa Creştin Liberală îl promovează pe candidatul Klaus Iohannis prin materiale publicitare amplasate ilegal în Târgovişte.

„Deşi sunt 11 consilieri ACL care au votat Regulementul privind publicitatea stradală, Alianţa a înţeles să instaleze 103 steaguri cu candidatul Klaus Iohannis fără să facă măcar cerere pentru obţinerea avizului Primăriei Târgovişte. Nu mai vorbim de faptul că nu a achitat garanţia de 50 de lei pentru fiecare material de promovare”, a precizat Cristian Stan.

Urmare acestui fapt, PSD va înainta plângere către Biroul Electoral Judeţean, către Primăria Târgovişte şi Poliţia Locală pentru a se lua măsurile care se impun în astfel de situaţii.

cristi stan

„Dacă este o lege locală, atunci să o respectăm cu toţii. Conform Regulamentului aprobat de Consiliul Local, amenda este între 30.000 şi 50.000 de lei, iar steagurile respective trebuie să fie date jos tot pe cheltuiala ACL”, a spus viceprimarul Cristian Stan.

Potrivit susţinerilor acestuia, la Primăria Târgovişte nu au fost înregistrate cereri în vederea obţinerii avizului care dă dreptul la amplasarea materialelor de propagandă electorală stradală decât din partea PSD. Ceilalţi competitori electorali nu s-au exprimat deocamdată în această direcţie.

 

steaguri klaus iohannis

Adaugă un Comentariu

*