Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, mai 27, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » ACUZAŢIE: Tehnocraţii sunt obişnuiţi doar cu… tăierile!

ACUZAŢIE: Tehnocraţii sunt obişnuiţi doar cu… tăierile! 

dorinel soare primar niculesti

Dorinel Soare, primarul comunei Niculeşti din judeţul Dâmbovbiţa, în stilu-i caracteristic, curat, lipede, fără ocolişuri, le-a mărturisit ziariştilor că nu are încredere în Guvernul Cioloş. A observat edilul că tehnocraţii numiţi prin ministere nu sunt chiar… tehnocraţi şi este convins că măsurile pe care le vor lua vor genera nemulţumiri.

Şi s-a întâmplat chiar aşa cum a anticipat Dorinel Soare! La alcătuirea bugetului pe 2016 unii au primit fonduri importante, iar ministerele ce ţin de educaţia şi de sănătatea naţiei cu mult sub aşteptări. Nici bugetarii nu vor beneficia anul viitor de cine ştie ce favoruri.

Dorinel Soare, care se zbate să schimbe faţa localităţii pe care o păstoreşte, este convins că nu va mai primi sprijin din partea actualului guvern pentru continuarea lucrărilor la căminul cultural din comună. Spera să definitiveze obiectivul prin finanţare de la Compania Naţională de Investiţii. Primarul de la Niculeşti a lăsat să se înţeleagă că, în general, tehnocraţii sunt obişnuiţi doar cu tăierile.

2 Răspunsuri la ACUZAŢIE: Tehnocraţii sunt obişnuiţi doar cu… tăierile!

 1. rosu

  N-aveti voi bani sufucuenti pentru campania electorala viitoare- v-ati obisnuit sa va scaldati in banetul public.

   
 2. rosu

  N-aveti voi bani suficienti pentru viitoarea campanie electorala, v-ati invatat sa va scaldati in banet public.
  Daca va intreaba contribuabilul daca aveti canalizare, scoli cu WC in incinta, curent electric in comuna, strazi macar pietruite ,ce veti spune?

   

Adaugă un Comentariu

*