Știri, Muntenia-Sud, România|joi, februarie 25, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » ACUZAŢIE: Un tânăr din Dâmboviţa a murit de gripă în spital, din cauza neglijenţei medicilor!

ACUZAŢIE: Un tânăr din Dâmboviţa a murit de gripă în spital, din cauza neglijenţei medicilor! 

Sursa foto: Facebook

Noaptea-trecută, un tânăr de 27 de ani, din Săcuieni, judeţul Dâmboviţa, a murit în spital, la cinci zile de la internare. Soţia acestuia susţine că medicii i-au spus că starea de sănătate a bărbatului este stabilă până ce inima i-a încetat să mai bată. Bogdan a decedat din cauza gripei AH1N1, cunoscută drept gripă porcină, devenind cel de-al patrulea pacient din judeţul Dâmboviţa care îşi pierde viaţa în 2016, după ce i s-a pus acest diagnostic.

Familia îi acuză de malpraxis pe doctorii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte. Oamenii spun că tânărul a fost internat joi, la Secţia Pneumologie, cu simptome de răceală. Ulterior, starea acestuia s-a agravat, fiind mutat la Terapie Intensivă. A fost momentul când rudele au cerut ca pacientul să fie transferat la Bucureşti, însă medicii de la Târgovişte ar fi refuzat.

Potrivit dr. Elena Firoiu – purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Dâmboviţa, la nivelul unităţii medicale s-a dispus o anchetă internă. Rudele celui decedat sunt decise să depună plângere la instituţiile de cercetare penală.

 

Adaugă un Comentariu

*