Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, noiembrie 25, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » ADIO, LAPTOP-URI FABRICATE LA DĂRMĂNEŞTI! Investitorii au dat bir cu fugiţii, ba chiar susţin că au fost înşelaţi

ADIO, LAPTOP-URI FABRICATE LA DĂRMĂNEŞTI! Investitorii au dat bir cu fugiţii, ba chiar susţin că au fost înşelaţi 

bursa darmanesti 1

Investiţia de la Dărmăneşti, un vis prea frumos să fie adevărat! Nici vorbă de afacerişti străini în comuna de la marginea de est a judeţului. A fost totul un fâs. Ba, mai mult, aflăm că unul dintre asociaţii mega afacerii care trebuia să asigure câteva mii de locuri de muncă a fost înşelat.

La Dărmăneşti, entuziasmate, autorităţile locale puseseră la dispoziţia investitorilor islazul comunal pentru construcţia fabricii de electronice. Ba, chiarm, profitându-se de situaţie, s-au mai cheltuit câteva miliarde bune pentru demararea lucrărilor de construcţie a unui liceu cu profil industrial.

Acum un an de zile, am atras atenţia că este penibil ca în aceste vremuri de criză, într-o comună, să se construiască un liceu, în timp ce  sute de şcoli de închid sau suferă de diferite lipsuri. Probabil, se urmărea doar cheltuirea banului public. Din câte se pare, liceul de la Dărmăneşti nu va mai fi terminat niciodată. Şi nici fabrica de componete electronice nu va prinde contur!

Ne amintim de miile de oameni care s-au călcat în picioare la Căminul Cultural Dărmăneşti, în ziua când AJOFM împreună cu aşa-zişii investitori derulau o acţiune de selecţie a forţei de muncă.

Adaugă un Comentariu

*