Știri, Muntenia-Sud, România|luni, octombrie 14, 2019
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » ADOLESCENTĂ DE 14 ANI, LA UN PAS SĂ FIE VIOLATĂ DE PATRU TINERI! Fata a leşinat şi a ajuns la spital. VEZI VIDEO!

ADOLESCENTĂ DE 14 ANI, LA UN PAS SĂ FIE VIOLATĂ DE PATRU TINERI! Fata a leşinat şi a ajuns la spital. VEZI VIDEO! 

tentativa viol sateni

Violența în rândul tinerilor nu mai cunoaște margini. Fenomenul parcă se amplifică. Adolescenții nu mai au limite și, sistemul educațional pare că a falimentat.

În satul Săteni, comuna Aninoasa, o elevă de 14 ani a fost la un pas de a fi violată. Fata de clasa a opta ieșise de la cursuri.

Și-a propus să ajungă la bunică. Bătrâna locuiește pe o uliță aproape de marginea așezării. La un moment dat din noapte au apărut cinci indivizi care pur și simplu au tăbărât pe copilă.

Intenția lar a fost aceea de a o târâ pe Cristiana într-un loc mai retras pentru ca ulterior să-și satisfacă poftele animalice. Adolescenta de frică a leșinat căzând într-un șanț.

Agresorii s-au speriat și au fugit. Eleva a fost găsită de un vecin care, văzând în ce stare se află a sunat la ambulanță. Din fericire medicii au constatat că fata nu prezintă nici un fel de leziune fizică, în schimb, copila are nevoie de consiliere psihologică.

Poliția a declanșat cercetările şi în scurt timp i-a identificat pe agresori. Se pare că a fost vorba doar de patru indivizi, nu de cinci cum susţinea fata la spital.

„În urma cercetărilor efectuate şi a consultului de specialitate efectuat de către medicul de gardă, s-a stabilit că minora nu a suferit nicio leziune fizică şi nu a întreţinut relaţii sexuale cu nici persoană.
Cei patru tineri au fost identificaţi ca fiind B.S., de 15 ani, N.D., de 22 de ani, G.G., de 17 ani şi M.A., de 22 de ani, toţi din comuna Aninoasa, sat Săteni, poliţiştii continuând cercetările în vederea stabilirii împrejurărilor evenimentului”,  se arată într-un comunicat remis de către IPJ Dâmboviţa.

VEZI VIDEO

3 Răspunsuri la ADOLESCENTĂ DE 14 ANI, LA UN PAS SĂ FIE VIOLATĂ DE PATRU TINERI! Fata a leşinat şi a ajuns la spital. VEZI VIDEO!

 1. Rares Andrei

  Bai da ce repede se ajunge de la o poveste la alta, in primu rand nimeni nu a vrut sa o violeze ci doar a fost intrebata daka vrea sa intretina relatii sexuale, de batut nimeni nu a batut o , si faza cum ca vroiau sa o arunce in fata trenului este o mare minciuna , adevarul este ca ea tot ziceea ca se arunca si B.S. a tinut o de mana sa nu se duca pe calea ferata.Si cel mai raw lucru este ca akuma toata lumea ai arata cu degetu din cauza unei …., si ei fiind coplet nevinovati.Iar cei care nu au ce face, pun paie pe foc sa se mai amuze si ei ca li sau terminat motivele de barfa…

   
 2. rebeca

  Cunosc toti agresorii,nu stiu daca e adevarat …..dar daca se adevereste,trebuie sa plateasca….aceea comuna este amenintata de foarte mult timp,de aceleasi tipuri de baietasi…

   
 3. Matei Cătălina

  Mă,nu mai mâncaţi (scz de expresie) kkt toţi pt că nu cred eu că ar fi vrut să o violeze cineva.Şi în primul rând eu ştiam că şi ei îi plăceau chestiile astea şi umbla cu toţi(fără supărare).Dacă ea era fată cuminte să nu-i placă să umble vă spun eu că sigur nu se ajungea la asta.Nu îi cunosc pe aşa zişii ”agresori” dar şi ea este de vină.(şi toată lumea din Săteni ştie ce a făcut). Deco dacă cineva ar fi vinovat,cum a spus şi Rebeca..trebuie să plătească.

   

Adaugă un Comentariu

*