Știri, Muntenia-Sud, România|joi, aprilie 9, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » Adolescente, atacate în Parcul Central din Găeşti în plină zi

Adolescente, atacate în Parcul Central din Găeşti în plină zi 

În plină zi, astăzi, în jurul orei 13, două liceene din Găeşti au trecut prin clipe de groază, chiar în Parcul Central.

Un derbedeu din Picior de Munte, vechi „client” al oamenilor legii, le-a urmărit pe drumul de la Casa de Cultură spre parc şi în zona podeţului peste Răstoaca a trântit-o la pământ pe M.F. , de 15 ani, a strâns-o de gât şi a ameninţat-o că o omoară cu cuţitul.

I-a tras de haine, a reuşit să-i dea pantalonii jos şi a violat-o cu degetul. Colega sa a fugit să ceară ajutor, mai ales că la câţiva metri erau destui adolescenţi. Aceştia au reuşit să-l imobilezeze pe violator şi l-au predat poliţiei.
Adolescenta are nevoie de consiliere rapidă. Sângera şi tremura ca varga. Părinţii copilei au sosit la Poliţie disperaţi. Nu puteau să-şi imagineze cum le-a fost atacat copilul în plină zi, în parc, de un obsedat sexual, mai ales că în preajmă erau foarte mulţi elevi.

„Tânăra a fost agresată sexual de un bărbat cu probleme psihice. Urmează ca acesta să fie expertizat şi în funcţie de rezultatul medico-legal, va fi propusă soluţie prin Parchet”, spune Comandantul Poliţiei Găeşti, cms. Alexandru Iorga.

Mâine-poimâine, Mihalache Gheorghe poate omorî un om şi să nu răspundă pentru fapta sa fiindcă are probleme psihice.

Anul trecut i-a trecut prin cap să ameninţe cu un pistol de jucărie salariatele de la Raiffeisen – Sucurasala Găeşti.

Adaugă un Comentariu

*