Știri, Muntenia-Sud, România|luni, iulie 6, 2020
Sunteți Aici Home » RELIGIE-CULTURĂ » Adrian Melicovici a făcut să se vorbească despre România şi altfel în Italia

Adrian Melicovici a făcut să se vorbească despre România şi altfel în Italia 

Gabriel Cioacă - city manager Târgovişte

Sunt unul dintre cei care au avut încredere în Adrian Melicovici. Mă bucur că proiectul său nu a rămas doar un vis şi că a depăşit stadiul de speranţă. Unii dintre noi, cei rămaşi în ţară, l-am sprijinit moral, sufleteşte, iar Primăria Târgovişte l-a ajutat financiar pentru a porni în călătorie, cum i-a plăcut lui să spună, pribeag pe drumul viselor.

Gabriel Cioacă, city managerul municipiului Târgovişte, a mers în Italia, la invitaţia lui Adrian Melicovici şi a Asociaţiei Culturale George Enescu, pentru a participa la lansarea în limba italiană a cărţii „Pribeag pe drumul viselor”. La ineditul eveniment au participat peste o sută de persoane, români şi italieni, scriitori, artişti, iubitori de cultură.

La Sacile, oraşul italian unde s-a înrădăcinat româneşte Adrian Melicovici, toată lumea este interesată de cultura românească, de valorile noastre. Târgoviştea îl are pe Adrian Melicovici ca ambasador, zicem noi, de excepţie. Gabriel Cioacă a fost plăcut surprins de modul cum Adi se implică pentru promovarea României şi a municipiului nostru. Bătrânul Turn al Chindiei are datorită lui recunoaşterea Italiei.

„Primăria Târgovişte îi mulţumeşte lui Adrian Melicovici pentru tot ceea ce a făcut pentru oraşul nostru. Îi urăm succes în toate proiectele culturale pe care le-a demarat. Ne bucură faptul că există un interes deosebit pentru o colaborare româno-italiană pe tărâm spiritual”, a spus Gabriel Cioacă.

Adrian Melicovici, pribeag pe drumul viselor

Adrian Melicovici, pribeag pe drumul viselor

Adaugă un Comentariu

*