Știri, Muntenia-Sud, România|luni, iulie 13, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » ADRIAN RĂDULESCU: „PMP trebuie să se descurce fără cei doi părinţi adoptivi: Traian Băsescu şi Elena Udrea”

ADRIAN RĂDULESCU: „PMP trebuie să se descurce fără cei doi părinţi adoptivi: Traian Băsescu şi Elena Udrea” 

adrian radulescu PMP

Duminică, 8 februarie 2015, va fi aleasă noua conducere a Partidului Mişcarea Populară. Potrivit liderului PMP Dâmboviţa – Adrian Rădulescu, a fost depusă o singură moţiune, cea a fostului preşedinte – Eugen Tomac.

Echipa de conducere a PMP va fi formată din: preşedinte (Eugen Tomac), prim-vicepreşedinte (europarlamentarul Siegfried Mureşan), secretar general (Direl Onaca – fost consilier al lui Traian Băsescu), 10 vicepreşedinţi (între care şi Adrian Rădulescu), 2 secretari generali adjuncţi (Gelu Vişan şi Tudorache Rizia), 10 secretari executivi şi un trezorie. Ca element de noutate, vor fi aleşi şi 10 supleanţi, pentru situaţiile când vor fi unii care se vor da la o parte din conducerea partidului pe parcurs.

„Am decalat data alegerilor la solicitarea doamnei Elena Udrea, care ne-a explicat că nu doreşte să mai activeze pentru că ştie că urmează să aibă o serie de probleme şi nu vrea să antreneze partidul în problemele dumneaei”, a explicat Adrian Rădulescu.

Potrivit liderului de la Dâmboviţa, PMP trebuie să se descurce fără cei doi „părinţi adoptivi”: Traian Băsescu şi Elena Udrea. Dacă va reuşi acest lucru, va dovedi că este cu adevărat un partid puternic.

„Moral, suntem alături de doamna Elena Udrea. În alt mod, nu putem să o ajutăm. În ceea ce-l priveşte pe Traian Băsescu, nu mă nedumereşte tăcerea. Cred că ştie mai bine decât noi toţi ce se întâmplă şi va veni la concluzii. Probabil nu s-a terminat tot ce trebuie să se termine”, a spus Rădulescu.

Pe de altă parte, liderul PMP Dâmboviţa nu dă crezare tuturor dezvăluirilor făcute de Elena Udrea, fiindcă nu ştie cum le va dovedi.

„E complicat să te angrenezi într-o chestie cu Serviciile”, a concluzionat Adrian Rădulescu.

După desemnarea conducerii centrale a partidului, în PMP continuă, un pic atipic, alegerile în teritoriu, întâi la nivel de judeţ şi apoi pe localităţi.

Răspuns la ADRIAN RĂDULESCU: „PMP trebuie să se descurce fără cei doi părinţi adoptivi: Traian Băsescu şi Elena Udrea”

  1. sauron20

    Daca Basescu si Udrea sunt taticu si mamica…atunci tu esti avortonul lor :)

     

Adaugă un Comentariu

*