Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, martie 22, 2023
Sunteți Aici Home » REPORTAJ » ADRIAN ŢUŢUIANU AŞA CUM NU L-AI MAI VĂZUT! Preşedintele Consiliului Judeţean cocoţat pe tiroliană, agăţat în hamuri şi în postură de Robin Hood. VEZI GALERIE FOTO!

ADRIAN ŢUŢUIANU AŞA CUM NU L-AI MAI VĂZUT! Preşedintele Consiliului Judeţean cocoţat pe tiroliană, agăţat în hamuri şi în postură de Robin Hood. VEZI GALERIE FOTO! 

tutuianu 1

Adrian Ţuţuianu, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, prezent la Padina Fest, a testat toate aparatele specifice sporturilor montane.

Chiar dacă are un pic de burtică şi se confruntă mai mult cu munca de birocrat, Ţuţuianu a făcut un tur cu tiroliana, s-a băgat în hamuri şi corzi pentru traversări dificile, a tras cu arcul şi cu praştia, a aruncat suliţa oarecum acceptabil, gândindu-se probabil la o ţintă politică.

Nu prea i-a venit să pună în cap casca portocalie dar ăsta era regulamentul şi s-a conformat. Fără protecţie la cap, nu se putea! Apoi, a urcat din greu pe sfoară, nici gând să cedeze, chiar dacă se simţea lipsa antrenamentului. În timp ce se cocoţa, Ţuţuianu a spus că aşa este şi în politică. Te chinui mult să urci până ce apuci un scaun.

 

 

2 Răspunsuri la ADRIAN ŢUŢUIANU AŞA CUM NU L-AI MAI VĂZUT! Preşedintele Consiliului Judeţean cocoţat pe tiroliană, agăţat în hamuri şi în postură de Robin Hood. VEZI GALERIE FOTO!

  1. Marius

    Avocatelul Tutu a inceput sa prinda gustul puterii si sigur va termina mai rau ca butifeiul de florin popescu! Astia sunt cei alesi sa ne conduca, niste neica nimeni care ajunsi la cutit, impart painea doar pentru ei! Dumnezeu nu doarme!

     

Adaugă un Comentariu

*