Știri, Muntenia-Sud, România|luni, iunie 1, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » ADRIAN ŢUŢUIANU: Dan Iacobuţă a discutat cu mine despre continuarea proiectelor pentru Găeşti până în ultimele zile de viaţă

ADRIAN ŢUŢUIANU: Dan Iacobuţă a discutat cu mine despre continuarea proiectelor pentru Găeşti până în ultimele zile de viaţă 

tutuianu - iacobuta 1

Cuvintele sunt prea reci pentru a acoperi pierderea celui care mi-a fost coleg extraordinar și un prieten cum rar îți oferă viața. Am colaborat eficient pe toate proiectele de dezvoltare a orașului Găești, găsind în el forță de muncă și devotament față de comunitate.

Deși afectat de boală, în ultimele 7 luni, Dan Iacobuță a făcut eforturi susținute pentru a gestiona problemele orașului, credincios proiectelor continuate sau aprobate la finanțare pentru anul 2015.

Cu sufletul și gândul la găeștenii săi, Dan Iacobuță a discutat cu mine până în ultimele șapte zile de viață, până atunci când starea de sănătate l-a obligat să se oprească.

Rămân cu această imagine a sa în inimă și cred că administrația publică pierde un profesionist și un manager adevărat. Iar eu pierd un mare prieten.

Dumnezeu să-i odihnească sufletul în veșnicie!

Adrian Țuțuianu,
Președintele Consiliului Județean Dâmbovița

Adaugă un Comentariu

*