Știri, Muntenia-Sud, România|luni, noiembrie 23, 2020
Sunteți Aici Home » DEZVĂLUIRI » ADRIAN ŢUŢUIANU ESTE CERCETAT DE DNA PENTRU TRAFIC DE INFLUENŢĂ! Preşedintelui Consiliului Judeţean i se trage de la denunţătorul deputatului Ion Stan

ADRIAN ŢUŢUIANU ESTE CERCETAT DE DNA PENTRU TRAFIC DE INFLUENŢĂ! Preşedintelui Consiliului Judeţean i se trage de la denunţătorul deputatului Ion Stan 

adrian tutuianu

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, este cercetat de DNA pentru trafic de influenţă în legătură cu campania electorală pentru alegerile locale din 2012, scrie Adevărul. Informaţia apare în rechizitoriul care-l priveşte pe deputatul Ion Stan.

”Întrucât la data de 23.11.2012, DIMA NICUŞOR SORIN a denunţat şi pretinse fapte penale comise de numitul ŢUŢUIANU ADRIAN în perioada iunie 2012, cu ocazia campaniei electorale pentru alegerile locale, se va dispune disjungerea cauzei şi continuarea cercetărilor sub aspectul infracţiunii de trafic de influenţă, prev. de art. 257 C.p. rap. la art. 6 din legea nr. 78/2000, într-o cauză separată”, se precizează în actul de acuzare al deputatului Ion Stan.

Adrian Ţuţuianu a fost audiat la DNA

Pe 30 ianuarie, preşedintele CJ Dambovita, Adrian Ţutuianu, a fost audiat ca martor în dosarul deputatului Ion Stan.

„Nu m-a anunţat nimeni că există vreo învinuire pe numele meu. Ce am declarat la ieşirea de la DNA rămâne valabil. Nu am nicio legătură cu anunţul ăsta. E un denunţ calomnios. Am fost chemat la DNA în calitate de martor în dosarul lui Ion Stan. Nu mi-a comunicat nimeni vreun dosar de urmărire penală, nu am fost făptuitor”, a declarat Adrian Ţuţuianu.

Ţutuianu a declarat că îl cunoaşte pe omul de afaceri Sorin Dima întrucât i-a fost avocat şi că acesta ar fi supărat pe el pentru că nu l-a pus pe listele USL în colegiul Titu, Dâmboviţa.

“A avut nişte cauze civile la mine, la biroul meu de avocatură. El nu şi-a plătit onorariile”

„Am spus şi la DNA că îl ştiu pe acest individ. A avut nişte cauze civile la mine, la biroul meu de avocatură. El nu şi-a plătit onorariile şi pe lângă asta mi-a cerut să îl pun pe listele USL în colegiul de la Titu. L-am refuzat în primul rând pentru că nu are nicio legătură cu partidul şi că nu mă pot duce la primul ministru Victor Ponta cu un evazionist. Voi vedea, voi merge să dau explicaţiile necesare, dacă mi se va cere asta. Nu am discutat vreodată cu o firmă să îmi facă vreun banner sau vreun afiş. Lucrurile astea s-au demarat prin intermediul PSD şi erau oameni însărcinaţi cu treburile acestea”, a declarat preşedintele CJ Dâmboviţa.

Citeşte şi: „STENOGRAME ÎN DOSARUL ION STAN: “Trebuie să fac nişte pacheţele pentru Moş Nicolae. Dă-le câte două milioane, de benzină”

3 Răspunsuri la ADRIAN ŢUŢUIANU ESTE CERCETAT DE DNA PENTRU TRAFIC DE INFLUENŢĂ! Preşedintelui Consiliului Judeţean i se trage de la denunţătorul deputatului Ion Stan

 1. Gaby

  unul cate unul… :)

   
 2. moshu49

  aha, nici usturoi n’a mîncat, nici gura … n’a spălat’o!
  nici MEDIAFAX-ului n’a avut timp să’i răspundă.
  da’ Nea Ion nu se lasă, iar madama „GEROVITAL” stă la pîndă.
  şi eu pîndesc dosarul măgăriilor de la referendum să văd cîte „nevertebrate” vor da cu subsemnatul de pe urma presiunilor avocăţelului frustrat.
  atenţie la măgăruş, zic!

   
 3. Simion

  A venit și rândul tău Adriane, și n-ai avut timp nici să mănânci, nici să bei, doar te-ai plâns! Gata cu măgăriile avocat fără creier și suflet de tată neghiob care ți-ai lăsat copilul în grija străinilor! La Rahova, acolo e răcoare și bine și poate ți-o veni și ție mintea la cap!

   

Adaugă un Comentariu

*