Știri, Muntenia-Sud, România|luni, aprilie 6, 2020
Sunteți Aici Home » ALEGERI » ADRIAN ŢUŢUIANU: „Am pierdut războiul, dar Dâmboviţa iese cu fruntea sus din această luptă”

ADRIAN ŢUŢUIANU: „Am pierdut războiul, dar Dâmboviţa iese cu fruntea sus din această luptă” 

adrian tutiianu

Klaus Iohannis este noul preşedinte al României. Victor Ponta şi-a recunoscut public înfrângerea. Poporul a dovedit că poate învinge sistemul! Tonul l-a dat Diaspora.

Deşi au pierdut războiul, PSD-iştii din Dâmboviţa, prin vocea preşedintelui Adrian Ţuţuianu, au avut puterea să susţină o conferinţă de presă la… cald.

„Dacă am o satisfacţie în această seară este că mi-am făcut datoria faţă de partid. Am pierdut războiul, dar Dâmboviţa iese cu fruntea sus din această luptă”, a declarat Ţuţuianu.

Privind statistic, Organizaţia PSD Dâmboviţa a reuşit să obţină pentru Victor Ponta un număr de voturi important. Al doilea în istoria judeţului, după cel din anul 2000! Conform numărătorii paralele efectuată de PSD, 58,09% dintre dâmboviţeni l-au votat pe Victor Ponta.

„Mulţumesc dâmboviţenilor care au fost la vot şi în special celor care au fost alături de Victor Ponta. Mulţumesc colegilor mei, care au făcut posibil, prin munca lor, acest rezultat foarte bun la nivel de judeţ. Mulţumesc aliaţilor din toate partidele, care au fost alături de noi. Sprijinul lor a fost util în acest tur II al alegerilor prezidenţiale. Nu am a face niciun reproş cuiva din judeţ. Toat ă lumea a fost conectată pentru a duce această campanie electorală”, a spus Adrian Ţuţuianu.

Potrivit preşedintelui PSD Dâmboviţa, ziua de 16 noiembrie a fost una foarte grea, cu multe incidente, cu numeroase reclamaţii, făcute şi de ACL, şi de PSD.

Chiar dacă este prea devreme pentru a analiza cauzele eşecului, Adrian Ţuţuianu a identificat totuşi două puncte slabe care au condus la pierderea alegerilor: neimplicare totală din partea celor care au gestionat campania electorală în judeţe şi pierderea bătăliei pe media online.

„Îmi este greu să înţeleg la acest moemnt ce a determinat rezultatul obţinut de Victor Ponta, care a avut rezultate foarte bune la guvernare şi o prestaţie foarte bună în campania electorală. Victor Ponta a arătat că este net superior lui Klaus Iohannis, dar românii au decis altfel”, a concluzionat Adrian Ţuţuianu.

Răspuns la ADRIAN ŢUŢUIANU: „Am pierdut războiul, dar Dâmboviţa iese cu fruntea sus din această luptă”

  1. moshu49

    :) ha, te fac eu să înţelegi: acest mare mincinos, îmbîrligat cu un socru borfaş, a scris pe toate gardurile că Johannis îmi va tăia pensia.
    am priceput instant şi am votat sasu’.
    ce mare zmecherie? 😀

     

Adaugă un Comentariu

*