Știri, Muntenia-Sud, România|joi, iulie 2, 2020
Sunteți Aici Home » AGRICULTURĂ » AFIR: Fondurile pentru infrastructura de acces agricolă s-au epuizat în… şase minute!

AFIR: Fondurile pentru infrastructura de acces agricolă s-au epuizat în… şase minute! 

FOTO ARHIVĂ (Sursa: edu-fonduri.ro)

Alocarea financiară pentru Submăsura 4.3A – Infrastructura de acces agricolă, aferentă sesiunii anuale 2016, a fost epuizată în primele șase minute de la deschiderea sesiunii din data de 25 mai 2016, anunţă Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale. Au fost depuse 25 de proiecte în valoare de 24,44 milioane de euro, cele mai multe în județele Bistrița Năsăud, Cluj, Dolj, Satu Mare și Timiș.

De asemenea, au fost epuizate fondurile pentru Submăsura 7.2 – Investiţii în crearea și modernizarea infrastructurii de bază la scară mică, componentele de infrastructură rutieră din zona montană și non-montană, aferentă sesiunii anuale 2016.

În 25 mai 2016, au fost deschise sesiunile anuale de depunere pentru Submăsurile 4.3.A – Investiții pentru dezvoltarea, modernizarea sau adaptarea infrastructurii agricole şi silvice – Infrastructura de acces AGRICOLĂ, 7.2 – Investiţii în crearea și modernizarea infrastructurii de bază la scară mică, 7.6 – Investiţii asociate cu protejarea patrimoniului cultural. Temenul maxim pentru depunere, în cazul în care fondurile nu se epuizează între timp, este 31 octombrie 2016, ora 16:00.

Adaugă un Comentariu

*