Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, februarie 1, 2023
Sunteți Aici Home » AGRICULTURĂ » AFIR: Termenul de primire a proiectelor pentru irigaţii a fost prelungit până pe 18 decembrie

AFIR: Termenul de primire a proiectelor pentru irigaţii a fost prelungit până pe 18 decembrie 

tambur irigatii

Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) anunță prelungirea sesiunii de depunere a cererilor de finanțare prin Submăsura 4.3 „Investiții pentru dezvoltarea, modernizarea sau adaptarea infrastructurii agricole şi silvice”, componenta infrastructura de irigații până la data de 18 decembrie 2015, ora 16:00. Termenul inițial pentru închiderea sesiunii era 30 octombrie 2015, ora 16:00.

Prelungirea termenului de primire a cererilor de finanțare s-a decis ca urmare a numărului mare al solicitărilor primite în acest sens din partea potențialilor beneficiari precum și având în vedere motivația faptului că întocmirea proiectelor finanțate prin sM 4.3 este complexă și de durata, obținerea avizelor necesitând un timp îndelungat.

Valoarea totală nerambursabilă a fondurilor disponibile pentru această sesiune este de 218 milioane euro. Totodată, precizăm că pragul de calitate lunar pentru proiectele care vor fi depuse în intervalul 1 noiembrie 2015 – 18 decembrie 2015 este de 20 puncte.

Toți cei interesați să obțină fonduri nerambursabile pentru proiecte în infrastructura de irigații din zonele rurale, prin intermediul Submăsurii 4.3 din PNDR 2020, pot consulta gratuit Ghidul Solicitantului pe pagina de internet a Agenției – www.afir.info.

Adaugă un Comentariu

*