Știri, Muntenia-Sud, România|marți, februarie 25, 2020
Sunteți Aici Home » SOCIAL » Află ce cadou se potriveşte fiecărei zodii!

Află ce cadou se potriveşte fiecărei zodii! 

Este suficient să cunoşti zodia persoanei căreia vrei să-i faci cadou şi astrele îţi vor dezvălui ce s-ar potrivi cel mai mult.

Berbec

Printre cadourile ideale pentru nativii din zodia Berbecului se numară cele cu tentă sportivă, cadouri vesele sau cadouri care sa-i ajute să-şi coordoneze mai bine afacerile.

Taur

Colecţionari prin definiţie, Taurii apreciază cadourile rare, exclusiviste şi mai ales scumpe. Dacă nu-ţi dă mâna să faci un astfel de cadou, se mulţumesc şi cu o carte sau un portofel  din piele fină… 

Gemeni

Sunt plini de imaginaţie aşa că, printre cadourile pentru nativii din această zodie, trebuie să se găsească musai o agendă, un telefon mobil, cărţi, pixuri sau notebook-uri… Orice obiect care îi ajută să comunice ţi  să-şi pună în valoare imaginaţia şi creativitatea este bine primit. Ai putea să le pui sub brad chiar şi un bloc de desen şi nişte acuarele.

Rac

Obiectele decorative, lucrurile cu o semnificaţie puternică şi cadourile unicat sunt perfecte pentru nativii acestei zodii. Totodată, casa este foarte importantă pentru Raci. Se bucură aşadar foarte mult când primesc cadouri care le înveselesc mediul în care trăiesc.

Leu

Cadourile potrivite pentru ei sunt bijuteriile extravagante, elemente vestimentare cu logo-uri mari, genţile oversize, hainele cu imprimeuri îndrăznete şi jocurile.

Fecioară

Fecioara va prefera să primească un cadou care să ia în considerare stilul ei organizat şi practic. Pentru Fecioare un cadou ideal este practic, care să o ajute să-şi organizeze viaţa, elemente vestimentare de bun gust şi tot ce ar ajuta-o să-şi menţină imaginea ideală.

Balanţă

Bijuteriile şi accesoriile sunt preferatele lor. De asemenea, iubesc cadourile scumpe, bine lucrate, care dau doavadă de originalitate.

Scorpion

Scorpionilor le plac cadourile care îi intrigă, jocurile minţii, cărţile, daruri pasionale, un masaj şi parfumurile.

Săgetător

Te-ai putea gândi la un cadou care să încorporeze dragostea lor pentru natură, pentru sporturi extreme şi orice le-ar putea da un plus de adrenalină. Apreciază, în acelaşi timp, şi muzica clasică, şi cărţile de filozofie, dar şi filmele clasice sau comediile. Îi poţi face cadou şi un abonament la yoga.

Capricorn

Un set complet de accesorii – eventual vintage – pentru birou sau o fotografie de familie veche recondiţionată, cu bunicii sau părinţii, fac parte dintre cele mai apreciate daruri pentru nativii şi nativele din această zodie.

Vărsător

Pentru nativii din această zodie e bine să fii atent la unicitatea darului oferit, pentru că le plac cadourile neobişnuite. Ţine seama şi de faptul că le place să călătorească şi adoră tehnologia, aşa că poţi îmbina utilul cu plăcutul, oferindu-le cadouri care să le facă deplasările mai plăcute.

Peşti

Oferă-le acestor nativi posibilitatea de a se detaşa de lume, fie cu ajutorul unei zile petrecute la spa, fie cu ajutorul unui roman care să îi transporte într-o altă lume.  Le plac filmele sentimentale, colecţiile de muzică romantică,  biletele la spectacole de teatru sau la concertul trupei lor favorite.

Sursa: feminis.ro

Adaugă un Comentariu

*