Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iulie 14, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » Agitaţie la APIA Dâmboviţa!

Agitaţie la APIA Dâmboviţa! 

control apia dambovita

Am aflat pe surse că şefii de la APIA Dâmboviţa au declanşat un fel de anchetă generalizată în toate centrele din judeţ, să descopere cine este persoana care a trimis către publicaţia noastră nota de control întocmită de inspectorii de la Bucureşti, cu privire la neregulile depistate în dosarele pentru obţinerea şi plata subvenţiilor.

CITEŞTE ŞI: Suspiciuni de fraudă la APIA Dâmboviţa! Documentele au ajuns la DNA!

Cică s-ar fi exprimat mai-marii APIA Dâmboviţa şi că ar intenţiona să reclame ziarul nostru la Poliţie!? Doamnelor director, vă răspundem pe această cale că nicio lege nu ne obligă să ne divulgăm sursele. Nici măcar în faţa anchetatorilor! Este un principiu pe care l-am respectat întotdeauna şi nu avem de gând să-l încălcăm acum.

Şi, încă ceva! Rămâneţi pe www.incomod-media.ro, fiindcă am mai primit documente despre ilegalităţile din ograda APIA Dâmboviţa. Cu alte cuvinte, presiunea pe care o puneţi pe angajaţi pare că nu-i sperie deloc. Libertatea de expresie este un drept câştigat la revoluţie şi apărat prin constituţie. Prin urmare, n-are rost să vă agitaţi atât!

Adaugă un Comentariu

*