Știri, Muntenia-Sud, România|joi, iulie 16, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » AJOFM: 184 de locuri de muncă disponibile în judeţul Dâmboviţa

AJOFM: 184 de locuri de muncă disponibile în judeţul Dâmboviţa 

someri k

În baza de date a AJOFM Dâmboviţa sunt înregistrate în acest moment 184 de locuri de muncă, 17 pentru persoanele cu studii superioare, 140 pentru meseriaşi şi 27 pentru muncitori necalificaţi. Oferta se actualizează zilnic, în funcţie de solicitările angajatorilor şi de gradul de ocupare a posturilor vacante.

Detalii suplimentare se pot obţine la sediul AJOFM Dâmboviţa din Târgovişte, str. T. Vladimirescu, nr.1° şi la punctele de lucru din Moreni, Băleni, Titu, Găeşti şi Pucioasa. De asemenea, puteţi consulta site-ul instituţiei: www.dambovita.anofm.ro.

În baza de date a AJOFM Dâmbovoiţa, erau înregistraţi, la sfârşitul lunii octombrie, 14. 397 şomeri din care 6.253 sunt femei. În numărul total sunt cuprinşi şomerii care beneficiază de indemnizaţie – 2.663 persoane, precum şi şomerii neindemnizaţi – 11.734 persoane. Conform studiilor absolvite, situaţia se prezintă astfel: 417 persoane cu studii superioare; 2.525 persoane cu studii medii; 11.455 persoane care au absolvit ciclul inferior al liceului sau şcoala de arte şi meserii.

Locuri de muncă disponibile:
– consilier administraţie publică;
– inginer automatist;
– formator;
– economist;
– şef serviciu comerţ;
– casier;
– lucrător comercial;
– primitor distribuitor;
– mecanic utilaj;
– tehnician sisteme detecţie;
– prezentator modă;
– electrician;
– şofer;
– vânzător;
– brutar;
– strungar:
– mecanic auto,
– confecţioner articole textile;
– muncitori necalificaţi

Adaugă un Comentariu

*