Știri, Muntenia-Sud, România|marți, martie 2, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » AJUTĂ-I! Asociaţia MagiCAMP din Dâmboviţa s-a calificat în semifinala „Campionatului de Bine”

AJUTĂ-I! Asociaţia MagiCAMP din Dâmboviţa s-a calificat în semifinala „Campionatului de Bine” 

Sursa foto: magicamp.ro

Semifinala celei de-a treia ediții a „Campionatului de Bine” se va desfășura până în data de 20 ianuarie 2016. Organizațiile neguvernamentale, non-profit, trebuie să atragă în această etapă, pentru fiecare proiect calificat, donații în valoare de cel puțin 1.000 de lei de la 20 de donatori diferiți pentru calificarea în ultima etapă a „Campionatului de Bine”.

Ultima etapa, Finala Plină de Bine, va începe pe 21 ianuarie 2016. Fiecare proiect calificat va trebui să atragă o sumă cât mai mare de donații de la cât mai mulți donatori până pe 17 februarie 2016. Vor fi declarate câștigătoare și premiate primele trei proiecte cu cel mai mare scor, calculat pe baza sumelor atrase din donații și numărul de donatori distincți pe tot parcursul „Campionatului de Bine”.

Categoriile de proiecte care au rămas în competiție sunt: Social cu 18 proiecte, Educație cu 11 proiecte, Sănătate cu 10 proiecte, Drepturile omului și Sport cu câte un proiect. 11 proiecte calificate vor fi implementate la nivel național, 15 în București – Ilfov și alte 15 proiecte pe plan local în Bihor, Brașov, Cluj, Dâmbovița, Giurgiu, Iași, Maramureș, Olt, Sălaj, Satu Mare și Timiş.

S-a calificat în semifinală şi Asociaţia MagiCAMP din judeţul Dâmboviţa, cu proiectul Tabăra MagiCAMP 2016 destinată copiilor cu afecţiuni oncologice. MagiCAMP îşi propune să-i scoată pe copii din mediul care le aminteşte permanent de suferinţa prin care trec şi să contribuie la ridicarea moralului acestora şi al familiilor lor. Cu alte cuvinte, MagiCAMP încearcă să le dea înapoi puţin din ceea ce le-a fost luat.

Adaugă un Comentariu

*