Știri, Muntenia-Sud, România|luni, martie 8, 2021
Sunteți Aici Home » SOCIAL » AJUTĂ-MĂ SĂ CRESC MARE! Viaţa unei copile de 2 ani poate fi salvată cu un simplu SMS!

AJUTĂ-MĂ SĂ CRESC MARE! Viaţa unei copile de 2 ani poate fi salvată cu un simplu SMS! 

Anastasia Daniluc

Are 2 ani şi a fost diagnosticată cu tumoră rabdoidă de plex brahial, o formă extrem de rară de cancer la nivel internaţional, iar viaţa fetiţei atârnă de un fir de aţă. Fiind o formă rară de cancer, nu există posibilitatea de tratament în România. Anastasia a fost acceptată la Clinica Meyer din Florenţa (Italia), însă costurile şedinţelor de chimioterapie pe o perioadă de 9 luni, atât cât au prezis medicii specialişti, depăşesc cu mult puterile financiare ale părinţilor.

“Vă rog din tot sufletul, să ne îndreptăm cu iubire, să ne rugăm ca pe chipul angelic al fetiţei noastre să vedem doar zâmbete, să-i auzim râsul vesel de copil sănătos, iar lacrimile noastre de tristeţe şi disperare să se transforme în lacrimi calde de fericire. Vă rog din tot sufletul să ne sprijiniţi măcar cu un simplu SMS de 2 Euro, la 8832, cu textul Anastasia. Poate pentru unii dintre voi înseamnă doar un suc, însă pentru copilul nostru înseamnă viaţa”, declară Alina Daniela Daniluc – mama Anastasiei.

În sprijinul copilei a venit Asociaţia “Salvează o inimă”, care a demarat campania umanitară “Ajută-mă să cresc mare”, atât pe website-ul de donaţii online a organizaţiei – www.salveazaoinima.ro, cât şi prin SMS. În doar câteva zilei, câteva mii de români din ţară şi din străinătate s-au mobilizat şi i-au întins o mână de ajutor copilei, strângându-se aproximativ 50% din cei 88.200 de Euro necesari pentru şedinţele care-i pot salva viaţa.

Cei care doresc ca Anastasia să trăiască pot trimite un simplu SMS de 2 Euro, la 8832, cu textul “Anastasia” sau pot dona prin card, Paypal sau contract de sponsorizare, pe website-ul https://salveazaoinima.ro/campaigns/daniliuc-anastasia/. Donaţii pot fi făcute, de asemenea, în conturile bancare ale Asociaţiei “Salvează o inimă”: RO05BTRL00701205W82870XX (cont în Lei), RO28BTRLEURCRT00W8287001 (cont în Euro), RO68BTRLUSDCRT00W8287001 (cont în Dolari).

Adaugă un Comentariu

*