Știri, Muntenia-Sud, România|joi, iulie 9, 2020
Sunteți Aici Home » SOCIAL » AJUTĂ! Pictorul Daniel Relenschi are nevoie de sprijinul nostru să lupte cu cancerul

AJUTĂ! Pictorul Daniel Relenschi are nevoie de sprijinul nostru să lupte cu cancerul 

Daniel Relenschi

Pictorul român Daniel Relenschi (30 ani), recunoscut la nivel internaţional pentru unicele sale tablouri 3D şi o personalitate activă în campanii pentru salvarea copiilor grav bolnavi, a fost diagnosticat cu cancer de piele şi are nevoie de sprijinul nostru. Asociaţia “Salvează o inimă” a lansat o campanie umanitară pentru a strânge cei 20.000 de euro de care Daniel are nevoie pentru tratamentul de chimioterapie şi radioterapie. Oamenii cu suflet pot face donaţii pe https://salveazaoinima.ro/campaigns/daniel-relenschi/.

„Ne-ar bucura foarte mult ca lumea artiştilor şi a oamenilor de bine să se mobilizeze pentru a-l ajuta să lupte pentru viaţa sa. Timpul este scurt, iar Daniel trebuie să ajungă foarte repede la acele şedinţe de chimioterapie şi radioterapie. Am rămas cu toţii foarte surprinşi de optimismul de care dă dovadă şi dorinţa lui puternică de a se face bine”, declară Gabriela Ceobanu – psihologul Asociaţiei “Salvează o inimă”.

Cu toate că nu mai poate deplasa din cauza durerilor mari, Daniel Relenschi este un luptător şi a afirmat că diagnosticul primit nu înseamnă pentru el sfârşitul, ci începutul unei lupte, pe care şi-a propus s-o câştige cu orice preţ.

“Nu mă sperii de durere, de mic copil am aflat ce înseamnă să suferi, asta din cauza sănătăţii precare, dar şi din cauza experienţelor de viaţă care au încercat să mă răpună. Iubesc munca mea, iubesc oamenii, iar acest lucru mă face să nu renunţ acum la viaţa pentru nimic în lume. Voi lupta, nu mă voi lăsa bătut niciodată şi, cu ajutorul vostru, voi trece cu bine şi peste acest obstacol. În momentul de faţă medicii mi-au recomandat radioterapie, care promite să reducă din durerile greu de suportat şi din mărimea tumorilor, iar după aceea voi urma un tratament în afara ţării, la un spital care s-a mai confruntat cu acest tip de cancer”, declară pictorul Daniel Relenschi.

În luna septembrie a anului trecut, artistul s-a alăturat Asociaţiei “Salvează o inimă”, pentru a-l salva pe Matei Tedor, un băieţel de doar câteva luni care s-a născut surd şi avea nevoie de un dispozitiv special foarte costisitor pentru a auzi. Daniel Relenschi a scos la licitaţie unul dintre cele mai valoroase tablouri ale sale, care o înfăţişa pe celebra cântăreaţă de muzică populară Sofia Vicoveanca, iar datorită generozităţii sale, băieţelul a primit o nouă şansă la o viaţă normală.

Tablou 3D Daniel

Adaugă un Comentariu

*