Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, februarie 27, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » AJUTĂ ŞI TU! Copil de 3 ani are nevoie de 25.000 de euro, ca să nu rămână paralizat pe viaţă!

AJUTĂ ŞI TU! Copil de 3 ani are nevoie de 25.000 de euro, ca să nu rămână paralizat pe viaţă! 

teodor lupea

Nu a împlinit încă patru ani şi riscă să rămână paralizat pe viaţă, dacă nu va fi operat de urgenţă! Teodor Lupea a fost diagnosticat cu hemipareză şi are nevoie de 25.000 de euro pentru a fi supus unei intervenţii chirurgicale, într-un spital din Viena, la începutul lunii februarie.

Născut prematur, la doar 32 de săptămâni şi 1.300 de grame, copilul începuse să se dezvolte normal, însă armonia familiei a fost curmată bruct, în august 2016, când se aflau în concediu, la mare. Într-o dimineaţă, mama a constatat că micuţul avea gâtul înţepenit şi nu se mai putea mişca. Iniţial, înţepeneala a fost tratată ca un banal “curent” de la aerul condiţionat, dar afecţiunea s-a agravat şi se manifesta ca o paralizie.

A fost transferat de urgenţă în Bucureşti, unde a fost supus unor serii de evaluări, teste şi analize, fără ca medicii să poată da un verdict foarte clar asupra cauzelor care i-au provocat această stare. Cu toate acestea, în urma tratamentului cu antibiotice şi cu imunoglobulină umană, Teodor începea să dea semne că se face bine, îşi mişca degetele, iar paralizia facială nu mai era aşa accentuată.

Miracolul nu a ţinut însă mult, deoarece starea lui a început să se înrăutăţească din nou şi au început să caute ajutor peste hotare. Părinţii au plecat cu Teodor la o clinică din Viena, unde doctorii austrieci au depistat şi cauza bolii: a fost înţepat de o insectă, care i-a provocat paralizia.

Donează pentru Teodor!

Campania de strângere de fonduri pentru recuperarea lui Teodor se derulează pe platforma de donaţii a Asociaţiei “Salvează o inimă”, unde sute de români au donat în total aproximativ 12.000 de Euro. De asemenea, donaţiile mai pot fi făcute şi prin SMS, la 8832, cu textul “Teodor” sau prin transfer bancar în consturile Asociaţiei: RO05BTRL00701205W82870XX (cont în lei), RO28BTRLEUR CRT00W8287001 (cont în Euro), RO68BTRLUSDCRT00W8287001 (cont în dolari).

Adaugă un Comentariu

*