Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, ianuarie 17, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » AJUTOR MATERIAL PENTRU VICTIMELE ACCIDENTULUI DE LA COS TÂRGOVIȘTE! Cei cinci angajați sunt în afara pericolului

AJUTOR MATERIAL PENTRU VICTIMELE ACCIDENTULUI DE LA COS TÂRGOVIȘTE! Cei cinci angajați sunt în afara pericolului 

accident cos targoviste 2

În data de 26.08.2013, ora 14.55, la secţia Oţelăria Electrică nr. 2 (OE2) din cadrul COS TÂRGOVIŞTE S.A. a avut loc un accident de muncă în care au fost implicaţi cinci angajaţi, din secţia OE2. Este vorba despre o deflagraţie, în urma căreia angajaţii implicaţi au suferit arsuri de gradul I şi II şi au fost transportaţi de urgenţă la Spitalul Judeţean din Târgovişte, cu salvarea şi maşina de intervenţii ale unităţii.

Cauzele producerii accidentului, care a avut loc în zona standului de valve de gaz de la cuptorul EBT, sunt în curs de cercetare. În urma deflagraţiei nu au fost afectate capacităţi de producţie şi, de asemenea, nu s-au produs scurgeri de gaze care să afecteze mediul ambiant.

Cele cinci persoane sunt stabilizate din punct de vedere medical. Două persoane au fost transportate şi internate la Spitalul Clinic de Urgenţă de Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri din Bucureşti. Celelalte trei persoane au fost transportate la Spitalul Judeţean din Târgovişte. Două dintre ele au rămas internate, iar cea de-a treia a fost externată de ieri, urmând ca de azi să îşi reia activitatea profesională la schimbul 2.

Administraţia societăţii asigură întregul sprijin pentru salariaţi şi pentru familiile acestora, fiecare dintre ei primind deja un ajutor material de urgenţă din partea întreprinderii. În măsura în care va fi necesar, COS Târgovişte va suporta integral costul serviciilor medicale sau ale tratamentului, astfel încât recuperarea să fie cât mai rapidă.

Sursa: COS Târgoviște

Răspuns la AJUTOR MATERIAL PENTRU VICTIMELE ACCIDENTULUI DE LA COS TÂRGOVIȘTE! Cei cinci angajați sunt în afara pericolului

  1. moshu49

    „COS”… sună ca dracu azi!
    „COB” ar fi mai aproape, că ce mai face pe lîngă betoane (OB)?

     

Adaugă un Comentariu

*