Știri, Muntenia-Sud, România|luni, ianuarie 24, 2022
Sunteți Aici Home » OPINII » Ala-bala, portocala…

Ala-bala, portocala… 

ion obagila 1La Poliția Județeană Dâmbovița se pune de un nou concurs pentru ocuparea funcției de inspector șef. Poate nu ar fi importantă informația. Nu are valoare de știre. Ai zice că e ceva normal, în limitele democrației noastre originale, dar apar întrebările curioase, mirările, sunetele pornite din rădăcina lui ”de necrezut”. Primul pe lista de înscriși ar fi comisarul șef Marian Gălbenuș.

Polițistul Gălbenuș a mai condus Inspectoratul de Poliție al județului Dâmbovița. Provizoriu. Fără prea multe urme de performanță. Apoi, a plecat subit la Poliția Transporturi Feroviare. Nu am aflat de ce a plecat, nu am urmărit dâra de fum și nici ce merite l-ar aduce înapoi, chiar dacă în urma unui concurs organizat la București. Pe știință. Cât o conta…

Mi se pare așa, cam ciudat, cam colorat și cu bătaie spre politic. Ce să mai înțeleagă profesioniștii din poliție? Cred că li s-a cam luat de doi ani de interimat. Vor cu siguranță șef competent, vertical, nealiniat politic. Acum au, dar până când?

Nu vreu să ridic osanale comisarului șef Zepiși și nici echipei pe care o are alături, nu prea stă în caracter presei să laude Poliția. De cele mai multe ori ne iubim precum șoarecele și pisica. Dar, în toată această perioadă de când se află la cârma Inspectoratului, Danil Zepiși a dat din nou forță instituției, încredere, abnegație, conduită, rezultate, echilibru, liniște. De astea se tem infractorii cel mai mult.

2 Răspunsuri la Ala-bala, portocala…

  1. dan ungureanu

    E foarte bine ca s-a inscris si Galbenus la concurs,trebuie sa ocupe cineva si locul 2,pentru ca asa e frumos,nu???

     
  2. vlase

    titlul articolului trebuia sa fie:bla bla portocala.cer merite are zepis asta?ce a muncit el de cand e politist?cred ca intra pe un bilet de la aitt.nu-l mai laudati atat.sunt altii meseriasi dar nu sunt cu cine trebuie.

     

Adaugă un Comentariu

*