Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iunie 6, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » ALARMANT! Tribunalul Dâmboviţa a admis toate cererile de interceptare formulate!

ALARMANT! Tribunalul Dâmboviţa a admis toate cererile de interceptare formulate! 

tribunalul dambovita 5

Fii liniştit! Statul te ascultă… intens! Spre exemplu, Tribunalul Dâmboviţa se află pe loc fruntaş la nivel naţional în ceea ce priveşte aprobarea mandatelor de interceptare, toate cele 905 cereri din perioada 2010 – 2015 fiind admise. Unanimitate a fost şi la Moreni şi Găeşti, unde s-au înregistrat şi aprobat 46, respectiv 45 de solicitări.

În aceeaşi perioadă de timp, la Judecătoria Târgovişte, au fost admise 537 de cereri de interceptare din 580, iar la Răcari instanţa a fost de acord cu 140 de mandate din 159 de solicitări.

Statistica a fost realizată de avocatul Radu Chiriţă – cadru didactic la Facultatea de Drept din cadrul UBB Cluj-Napoca, doctor în drept constituţional şi lector în cadrul Institutului Naţional de Pregătire şi Perfecţionare a Avocaţilor. Conform datelor centralizate de acesta, în România, în perioada 2010-2015, au fost emise peste 100.000 de mandate de interceptare! La nivel naţional, 61 de instanţe au admis toate cererile de interceptare formulate.

VEZI STATISTICA INTEGRAL!

„Pentru cine nu ştie pe o cerere, de regulă, figurează mai multe persoane, rar se întâmplă să fie doar unul singur vizat. Estimez că, în medie, e vorba de minim trei persoane pe cerere, ceea ce înseamna că, în ăştia 4 ani şi ceva, bunicuţa a ascultat, cu acte în regulă, vreo 300.000 de oameni. Naţie de infractori, ce să faci… Singurele instanţe unde se pare că judecătorii chiar examinează astfel de cereri şi le admit numai pe cele care or fi ok sunt instanţele militare (bravo, chiar nu mă aşteptam)”, a scris avocatul Radu Chiriţă pe blogul său

Adaugă un Comentariu

*